Wednesday, October 13, 2010

Apa saya tengah buat sekarang...


Projek cross stitch. Orang punya ni. Tu kena jahit dengan berhati-hati. Takut pun ada, sebab tak pernah buat photo stitch camni. Progress agak lambat. Tapi berjalan..
^_^

P/S: Lupa pulak nak cakap. Saya dah check darah dah semalam, dah pun jumpa klinik panel yang boleh buat. :)

9 comments:

  1. salam kak..apa bentuknya tue..hitam putih kalernya huhuhuh..alhamdulillah, akak dah selamat check darah..semoga akak akan terus dikurniakan kesihatan yang baik oleh -Nya seterusnya dapat mejaga keluarga akak sebaik-baiknya

    ReplyDelete
  2. Sahromnasrudin,
    hehehe... nak tau bentuk apa, kita tunggguuuuu...
    :)
    Terima kasih, Sahrom. Gitu la doa akak setiap hari.

    ReplyDelete
  3. suspen jerr tgk gmbar tu..akak nmpk itam putih jerrkk...

    Alhamdulillah kalu yati dh jupe klinik panel tu....

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tgk hasilnya..
    moga sihat sealu :)

    ReplyDelete
  5. apa keputusan check darah tu yati..

    ni yati guna kain warna hitam ya... rumit la bila guna kain hitam.. berpino mata...

    ReplyDelete
  6. Lynn,
    hohoho... sesekali... bikin suspen maaa...Projek misteri! :)

    kak nza,
    betul la tu kak. Memang Yati guna color hitam dan putih je. :)
    Alhamdulillah kak, Allah tolong Yati sekeluarga.

    Ayu,
    Sabor, sabor... lambat lagi ni nak siap ni ha... projek besor!
    Thank you, Ayu. Ayu pun take care tau!

    kakyong,
    Result darah tak tau gi, tunggu Friday.
    Ya kakyong, kain hitam. Ya, 10 markah untuk kakyong di situ! Memang Yati jahit kejap, rehat 10 minit. Jahit kejap, tidor 20 minit. Hehhe...

    ReplyDelete
  7. errkkk.. gamba ape ni yati??
    tak saba nak tengok hasilnya

    ReplyDelete
  8. h4ni3,
    Tak boleh bagitau dulu la, gambor pe.
    Kita tunggu dan lihat ye... hehhe...

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea