Tuesday, September 07, 2010

Selamat Hari Raya...!!!

Kedai saya akan ditutup dari 9 sampai 17 September, sempena cuti raya.

Selamat hari raya kepada semua kawan-kawan online. Sekiranya ada tulisan saya pernah menyinggung perasaan, tolong maafkan ya...Baik-baik bawak kereta... semoga semua selamat sampai di kampung masing-masing! 

Kami akan balik Lumut hari Khamis, dan Tumpat pulak, tak confirm lagi...


Selamat hari raya!!!
Kad raya dari Yati untuk semua, kalau sudi, ambil la ye... gantung! ^_^

21 comments:

  1. salam..selamat hari raya..trime kasih kad ats tue dan sudi menerima kad saya..saya pun nak minta maaf zahir batin jika ada kesilapan sepanjang berkenalan di alam siber ini..

    ReplyDelete
  2. Sahromnasrudin,
    Selamat hari raya...!
    Sama-sama, no problem... suka dapat kad raya.

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya untuk put sekeluarga...maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya..hati2 di jalan raya nnt yer..mlm sok saya balik taiping..yahooo..

    ReplyDelete
  5. as'kum yati selamat hari raya dan selamat dlm perjalanan..maaf zahir batin yer...cantik template baru nih

    ReplyDelete
  6. Epit,
    sama la. Maaf zahir batin, atas semua silap dan salah. Selamat hari raya ya! :)

    mamaYatie,
    selamat hari raya. Orait, Insya-Allah. Ooo... orang tepeng ke deme... dah tak jauh sgt la tu... :)

    Ummi-Izah,
    Waalaikumsalam...
    Selamat hari raya juga untuk ummi, terima kasih... juga maaf zahir batin atas semua silap dan salah.
    Thank you! ^_^

    ReplyDelete
  7. kak yati... selamat hari raya...chumel hero2 akak...

    ReplyDelete
  8. Ina,
    selamat hari raya! Timasih...

    ReplyDelete
  9. SALAM,

    LF MENGAMBIL KESEMPATAN INI MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN. SEMOGA AMALAN KITA DI BULAN RAMADHAN DITERIMA OELH ALLAH SWT

    ReplyDelete
  10. Salam abang luahfikiran,
    selamat hari raya, maaf zahir dan batin juga dari saya untuk abang sekeluarga.
    Ye, semoga amalan kita diterima olehNya. Amin....

    ReplyDelete
  11. comel nya anak2.. sedondon pakai putih...

    selamat hariraya yatie...

    maaf di atas keterlanjuran kata sepjg perkenalan di aalam maya ..

    ReplyDelete
  12. selamat raya yati. tumpat tu kat bahagian mana dan siapa diantara kedua yg da hubungan gan tumpat?

    ReplyDelete
  13. kakyong,
    selamat hari raya, kakyong...
    sama la kita.. ampun dan maaf kalau ada yang salah ya!

    ReplyDelete
  14. Melor,
    selamat hari raya.. maaf zahir batin..
    Tumpat kat Kg Bunut Sarang Burung. (kampung husband Yati). :)

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan, Salam Syawal..

    Jemput ambil ekadraya kat blog mamawana ya.

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya Yati !!! Maaf Zahir Batin ya ......

    selamat bergembira di kampung

    :-)

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya. moga di hari yg mulia ni membwa seribu makna... :D

    kyuubi

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Raya... Maaf Zahir Batin.... dari Kak Atie sefamili....

    ReplyDelete
  19. mamawana,
    Salam syawal...
    Ok, nanti Yati amik... :)

    kak ann,
    selamat hari raya, maap zahir batin jugak!
    Sama juga, semoga kak ann gembira di hari raya di samping family! :D

    kyuubi,
    Terima kasih. Selamat hari raya untuk kyuubi jugak! Maap zahir batin...!

    kak Atie,
    selamat hari raya!! Maap zahir batin jugak!! Kak Atie dan family raya mana... kat ipoh ke, atau balik mana...? :)

    ReplyDelete
  20. Sorry Yati .. baru hari ni ziarah blog Yati ...

    sukanya tengok gambar raya .. comel2 askar Yati ..
    Selamat Hari Raya Yati .. Maaf Zahir Batin !!!

    :-)

    ReplyDelete
  21. kak anique,
    Timasih.
    Selamat Hari Raya, Maap Zahir Batin juga untuk kak Ann sekeluarga!!!
    :D

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea