Friday, September 03, 2010

Felt Keychains - Heart

Simple je, tapi buat dari hati... untuk pelanggan Yati And Stitch yang membeli dekat-dekat nak raya ni... Sebagai penghargaan...


Juga di masukkan ke kedai Yati di kategori Crafts, bagi sesiapa yang berminat nak beli.

Hari ni, last day budak-budak sekolah. Esok dah start cuti sempena raya. Mesti semua dah apply cuti bagi yang bekerja. Juga, dah decide kot, nak balik kampung sapa dulu raya ni... 

Bagi yang dah nak balik kampung, berhati-hati di jalan raya ya!

12 comments:

  1. salam..sy minat yg bisness card case tue..nnti ada kelapangan, sy emel butir2nya ya...cume RM 5 kan?? sy cume nak satu je..nnti sy tolong promosikan ya..saya taknak warna pink..selain warna pink ya..

    ReplyDelete
  2. sahromnasrudin,
    Ye betul, RM5 saja.
    Selain warna pink? Ok... bagitau la nak color pe ya.

    ReplyDelete
  3. salam yatie..akak berminat dengan keychain ni..nanti akak nak order juga la..lepas raya ni..nak warna merah..dua..nak pink dua..nak bank in duit ke..

    ReplyDelete
  4. kak Erna,
    takpe... lepas raya kan... lepas raya la bayar... boleh email yati kat yati_my@yahoo.com
    Satu keychain, RM3 ^_^

    ReplyDelete
  5. dah 2 kali refresh page ni... x leh juga nampak gambor tu kuor semua.. dia kuor sekerat jer.. huhuuu...

    ReplyDelete
  6. Salam Yati :)

    Saya suka tengok love key chains ni.. Saya ada seorang sahabat dan ingin nak berikan key chain ni as a gift to her, boleh tak Yati?
    Ada tak bentuk lain selain love shape? Kalau nak custom order bentuk buah boleh tak? price macam mana pula? Thanks Yati :)

    ReplyDelete
  7. wah..cantik2, ramai gak org order ye:) All the best.

    ReplyDelete
  8. chanteknyerrr.. blink blink ghiteww

    ReplyDelete
  9. Aida,
    Tq Aida. :)

    kakyong,
    laa.. ye ke, apa benda pulak yang beratkan blog Yati ni...

    Sindar,
    Salam...
    Boleh... Ada bentuk lain, boleh tengok kat facebook Yati & Stitch, copy and paste link ni kat browser ya,
    http://www.facebook.com/pages/Yati-Stitch/262387673062#!/album.php?aid=144053&id=262387673062

    Harga RM3 satu. Tak termasuk kos pos.

    Ayu,
    Thank you, Ayu... :)

    en_me,
    Timasih. ^_^

    ReplyDelete
  10. thanks Yati :) nanti saya akan cek facebook Yati.

    ReplyDelete
  11. Sindar,
    orait. Boleh jugak search kat facebook tu, Yati And Stitch. Keluar jugak page tu. Kategori Crafts. ^_^

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea