Thursday, August 26, 2010

Mushroom Felt Keychain

Dah lama tak buat keychain ni.
Jadi, Yati buat la sikit...



....dan masukkan ke kedai. RM3 je sebijik.

Kalau beli 10, percuma 1!

Believe it or not, lagi 2 minggu nak raya kan... Rasa cepat sangat....

Transfer photo ke pattern cross stitch

13 comments:

  1. alahai comelnyer Yati..suka sgt benda2 camni tau

    pjm celik, pjm celik dah nak raya, kjp je

    ReplyDelete
  2. sangat comel..
    teringat cerita smurf.. hihi

    ReplyDelete
  3. alaaaa,comel tiut2 nyaa keychain tu..rajin sungguh kak yati ni..

    ReplyDelete
  4. Siti Hajar,
    Timasih.
    Ye betul... cepat je masa tu berlalu...

    h4ni3,
    Tq! Haha... betul! Masa buat keychain tu pun, Yati teringat smurf jugak! :D

    Anis,
    Timasih.
    Takde la Anis... carik rezeki dari rumah camni la...

    ReplyDelete
  5. Kak nza,
    Hehhe... timasih. :)

    ReplyDelete
  6. yatie..comelnya keychain tu..yati memang kreatif la..suka akak tengok..macam2 yang yatie ada,,

    ReplyDelete
  7. Kak Su,
    Tq, tq, tq! Tambah semangat Yati buat keychain comel camni lagi. ^_^

    kak Erna,
    takde la kak. Biasa je. Ini je la cara yang Yati suka dan minat, untuk cari rezeki halal dari rumah. :)

    ReplyDelete
  8. yati ni memang kreatif, ade jer idea..

    ReplyDelete
  9. Kakyong,
    Tak jugak, kakyong. Lama jugak pikio nak buat apa. Kang buat benda hidup, ada orang hentam yati lagi, cam aritu yang kes cross stitch gambor binatang tu... Huhuhu...

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea