Monday, August 23, 2010

Happy Birthday Sulaiman

Hari ni, harijadi budak paling kecik dalam rumah ni... Sulaiman....


Gambar dari Sulaiman kecik sampai 1 tahun lebih. Gambar terbaru Sulaiman takde.

Sulaiman yang lasak, suka buli Hafizan, penat mama nak layan... Tapi sayang dia... manja betul, mengada-ngada pun ada jugak... hui... kalau dia nak, dia nak jugak... selagi tak dapat, melalak-lalak... 

Sulaiman sudah 2 tahun hari ni! 
 
Ok la, kena pi masak nasik. Walau pun semua orang posa, budak kecik sorang ni tak posa. Dia kena jugak makan nasik. Kalau tak, bad mood. Makan nasik dengan kuah gulai, minyak ikan kering pun makan, kicap pun makan... asalkan nasik...

Happy birthday sayang mama....

16 comments:

  1. Epi birdday Sulaiman.....!
    Sulaiman ada wajah yang cute dan mata dia sayu dan redup..... Ummi doakan Sulaiman mejadi anak yang soleh! InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. HEPI BEFDAY SULAIMAN!!! Semoga jadik anak yang soleh dan sentiasa membahagiakan mamanya ...muaaaaaaahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. happy birthday sulaiman, cute sgt tgk dia.
    sikecik akak pun camtu, kena makan nasi, tapi lagi laju makannya kalo ada sup

    ReplyDelete
  4. Kak Dee,
    Amin...Terima kasih!!!

    Rafidah,
    Tq, tq!!!
    Muaaaaahhhhh balik!

    Kak Su,
    Timasih.
    Sup... ha ah... Sulaiman dengan sup pun ok jugak. Alhamdulillah, semua dia makan...

    ReplyDelete
  5. Hapy bday Sulaiman...sga jadi anak yg soleh & berbakti pd ayah ibu..

    ReplyDelete
  6. epi bday handsome boy....rasa sulaiman ni ikut muka kak yati la,cara senyum,mata dia semua..hihi..

    mcmtulaa kalo ada budak kecik kt umah kan.posa2 pun kena suap mkn.kdg2 tu terliur la jugak.kihkihkih!

    ReplyDelete
  7. hepi besday utk Sulaiman..semoga membesar menjadi anak yg soleh...amin.....

    ReplyDelete
  8. Siti Hajar,
    Timasih. Amin... :D

    Anis,
    Tq, tq! Ha ah Anis, anak mak. Hehhe...
    Terliur tu takpe Anis, jgn tangan tu sambil suap anak, suap diri sendiri, sudah la... Kot-kot lupa, ingat tak posa... Hehhe...

    Kak nza,
    Timasih. Amin... timasih kak... :D

    ReplyDelete
  9. happy birthday sulaiman... mulut dia fotostat mulut mak dia nampaknya hahaha

    ReplyDelete
  10. Kak Mila,
    Thank u!! :)
    Ha ah kak, anak mak... Hehhe...

    ReplyDelete
  11. Nak bantal atau barangan kraft untuk dijadikan hadiah??nak harga murah???

    Jomlah jadi followers blog saya di

    http://farralovecraftfelt.blogspot.com

    saya dah pon jd followers awak

    ReplyDelete
  12. Farra Tuan Kedai,

    dah follow dah pun. Tq follow saya.

    ReplyDelete
  13. happy bday sulaiman...
    be a good boy...
    be a clever boy...

    ReplyDelete
  14. Aida,
    Thank u ya!
    Mudah-mudahan.... Insya-Allah... :D

    ReplyDelete
  15. owhhh.. makcik lambat le wish 2nd besday utk sulaiman.. supaya membesar sihat bagai johan & mjadi anak soleh..

    ReplyDelete
  16. Kakyong,
    ha ha.. takpe makcik... timasih!!!
    Amin.... membesar bagai johan.... ^_^

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea