Saturday, August 07, 2010

Buku-buku Comel!!!

Saya dah split kan kategori buku di kedai saya kepada 2, buku dari Amazon dan buku dari tempat lain. Sebab saya rasa, comel sangat!












Sebelum tu, buku-buku kat atas, kalau klik, dia akan ke produk page, dan harganya dalam matawang Euro ye. Bukan USD. 

1 Euro = RM 4.2
1 USD = RM 3.1

Yati ada beli buku dari Amazon untuk customer yang request. Buku dari Italy di atas pun Yati boleh belikan juga. Sebab Yati baru belikan charts dari kedai yang sama untuk seorang kakak ni. Cantik sangat charts nya!!!

Selamat berhujung minggu semua!!!

9 comments:

  1. wah..bestnya kak..one day..anis nk belajar jugak buat2 benda cute camni..

    ReplyDelete
  2. amboi berseri seri umah yati..cantik sgt

    ReplyDelete
  3. Anis,
    boleh belajar. Release stress, dan mana tahu, boleh amik order.. Masyuuuukkk... ^_^

    Kak Su,
    Timasih kak. Ate, nak raya, kena la kemas rumah sikit. Hehhe...

    ReplyDelete
  4. comelnya..nanti kalau ada yg berkenan boleh ayu order :)

    ReplyDelete
  5. Ayu,
    boleh... tapi biasa la, duit euro ni, mahal sikit berbanding USD ya...

    ReplyDelete
  6. suka tgk pic kt buku a zoo 4 u tu......sweet sgt....

    ReplyDelete
  7. Kak nza,
    Itu la dia kak. Tapi ongkosnya, sweet jugak. Hehhe....

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea