Monday, July 26, 2010

Pattern Kertas Merah

Pattern antik, dari kertas merah, yang Yati tak pernah jumpa dijual di mana-mana kedai di Perak. Yati upload kat kedai Yati. Antaranya....
















Untuk harga dan ukuran, boleh la singgah kedai Yati ya. Kalau nak tahu... pattern kucing kat bawah ni...


... dari pattern kertas merah la. Sangat detail. Sampai naik bosan beberapa kali. Start waktu bujang, anak sorang dalam perut baru siap. Hehhe.... tapi, puas hati la. 

Till then, take care everyone!

12 comments:

  1. yatie..cantik2nya pattern..kalau masih muda ni..amu kak ni..dah berumur ni tak boleh dah..mata dah tak tahan nak buat..pening tenung lama2...

    ReplyDelete
  2. Kak Erna,
    ye ke kak... Kak Erna mana ada tua lagi. Yati pernah baca, ada orang umur 60 tahun, masih buat cross stitch. :D

    ReplyDelete
  3. mmg cantik2 la pattern tu yati..mesti rumit utk menyiapkn tu...

    ReplyDelete
  4. Kak nza,
    Ada yang detail sikit, ada yang senang. Tapi hasilnya, mesti puas hati! :)

    ReplyDelete
  5. kak yati,saya pun minat sgt wat crosstitch ni..tapi susah sgt nak jumpa pattern yg b'kenan. saya pernah wat crosstitch masjid shah alam..akak ada pattern mawar warna biru tak?

    ReplyDelete
  6. mawarbiru,
    ha, ada kawan kak Yati pun pernah buat pattern masjid shah alam. :)
    pattern mawar biru takde. Tapi kalau mawarbiru nak, email kat kak Yati, foto blue roses yang mawarbiru suka, dan kak Yati boleh transfer ke pattern, dengan RM25 sahaja bayaran. Email kak Yati, yati_my@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. ok..tapi bukan skrg kot..nanti kalo saya jumpa gambar yg cantik,saya email kat akak ye..maybe saya email gambar saya dulu kot..mcm berkenan nak wat crosstitch gambar sendiri..hehehe...

    ReplyDelete
  8. mawarbiru,
    Boleh, bila-bila masa, email saja ya. :)

    ReplyDelete
  9. kak Yati,

    ada jupe tak chart bunga matahari....seketul bunganye itu....mmg sebatang pokok matahari....hahaha...kalau ada, nak beli leh...ada member sibuk cari...

    ReplyDelete
  10. shogun_na,
    Chart bunga matahari yang ada sekuntum je, tak ada la. Yang kat kedai tu la yang ada. Cuba pi tengok, http://www.yatiandstitch.com

    ReplyDelete
  11. yati..
    yg bunga tulip tu chantek...
    tp kakyong la ni stop jap buat cross-stitch.. rasanya menjahit lebih cepat dpt tengok hasil... ;)

    ReplyDelete
  12. kakyong,
    Yati pun suka yang tulip tu jugak. :D
    Ye la, kakyong pandai jahit, boleh jahit untuk anak-anak, best tengok dia orang pakai kan. Yati ni, buat shorts je, kena try buat banyak kali. Hehhe...

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea