Friday, July 23, 2010

Kad Raya Cross Stitch

Yati tukar template blog baru. Semalam, dilanda kebosanan dan takde mood. Tu yang gatal tukar template lain tu. Jugak, harap blog ni dapat load cepat sikit.

Sekarang ni, ada ke tak orang hantar kad raya ye. Kalau di kalangan budak sekolah atau syarikat tu, ada, kan... kad raya dan hamper raya. Tak mustahil satu hari nanti, kad raya pun pupus, dengan adanya eCard, MMS, SMS, lain-lain lagi. Apa kata, tahun ni, kita hantar kad raya. Kalau berminat nak beli yang cross stitch, singgah la kat kedai Yati ya.

Ni contoh, kad raya cross stitch, gambar ketupat.


More cards coming in. 
Selamat berhujung minggu semua!

10 comments:

  1. salam yatie..cantiknya..akak memang suka tengok crossstitch ni..dulu2 tahun 80 an..pernah juga buat..dah tua2 ni..dah tak de dah..mata tak tahan,...

    ReplyDelete
  2. tambah lg alasan takmo ada kad raya... SETEM POS MAHALLLLLL... saya di offer kat raya kompeni pon malas nak ambik sbb stem kena beli sendiri wakakaka kedekut..

    ReplyDelete
  3. Kak Erna,
    terima kasih. Oh ye ke kak.
    Hehhe... ada orang putih kan.. dah tua pun jahit cross stitch lagi... tapi cermin mata tebal la. :)

    Kak Mila,
    oh, hantar kat special people only la. 30 sen saja, jangan hantar banyak-banyak. Hehhe...

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Yati,

    eh2, sama la kita..tukar template baru gak..mcm berpakat je:). mmg betul, kalau yg dulu tu, blog akak lambat load. yg ni cepat and sweet too. Cantik cross stitch ketupat kat atas tu..kreatif betul akak ni, tabik spring!

    ReplyDelete
  5. Yati design sendiri ke gambar ketupat? Rajinnya Yati... Haiii!! Dah lama tak dpt kad raya... org skrg sms je... :)

    ReplyDelete
  6. UmmuFarhan,
    hehe.. boleh sama pulak, tukar template ya.
    Good to know blog dah cepat load.
    Tq UmmuFarhan. :D

    Kak Nisa,
    Ye, kak. Hehhe...
    haah... orang skrang malas hantar kad.

    ReplyDelete
  7. tantik la umah baru yati....sweet jerrr....sejuk mata memandang..
    2lh yati, lama2 kad mcm dh makin pupus..kalu dulu2 siap2 wat koleksi lagi...sronok terima kad raya...skrg nie kak nza cuma trima kad raya dr anak2 murid jelh..kira masih dpt byk lg la n boleh gntung time raya.....

    ReplyDelete
  8. Kak nza,
    Hehhe.. timasih.
    Itu la best jadi cikgu, terima hadiah dan kad dari anak murid. Yati ni last year, sekeping je kad raya terima. Hehhe...

    ReplyDelete
  9. rajinnya yati buat kad raya cross stich...
    kakyong ade gak plan nak buat.. tp bila tak menang tgn.. simpan diam diam dulu... hehehhe...

    ReplyDelete
  10. Kakyong,
    takde la rajin, biasa je.
    Hehhe... wah, projek rahsia ye... ^_^

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea