Sunday, June 20, 2010

Stitch-a-Photo Encik Nizam - Siap!!!


Lega rasanya. Berjaya siapkan!!!
Dah hantar untuk di frame kan. Biasanya, Yati tak frame kan untuk customer bila habis jahit. Tapi sebab Encik Nizam ni, officemate husband Yati, boleh deliver by hand, jadi, boleh frame kan.
Yahooo..!
Cakpong, cakpong...!

22 comments:

  1. wahhh...tahniah!! siap gak akhirnya..puas hati tak?

    ReplyDelete
  2. ewah! happy betul tu. heheh... ni husband dia yang tempah ek? congrats yati!

    ReplyDelete
  3. yeeeehaaaaa dah siap pun, cantik sekali

    ReplyDelete
  4. wah dh siap....cantik bangat...

    ReplyDelete
  5. congrat dear...
    slamat mnuai hsil slpas bsusah payah ngeh ngeh ngeh

    tp kpuasan yg pntng kan? syer pon tringin nk buat tp blom bseru lagik hahaaa

    ReplyDelete
  6. ya aponn kak...cantiknya... haihh tak boleh jadi ni...nak kena jugak jahit muka sendiri...hehhe...

    ReplyDelete
  7. Yati, tahniah.... memang 'hidup' gambar tu!

    ReplyDelete
  8. Lynn,
    timasih, Lynn. Puas hati. :D

    Hani,
    Thank u. Ha ah, Encik Nizam ni, order untuk hadiahkan pada isterinya. Hehhe... romantik kan...Surprise utk wife...

    Kak Su,
    Timasih, kak. :D

    Kak nza,
    Timasih ya! Tambah semangat Yati. :)

    Erinsz,
    Terima kasih. Hehheee..
    Oh, buat la. Kepuasan yg tidak terhingga...!

    Sararisa,
    Timasih, timasih. Oh, mesti maa... tengok depan mata lagi cantik tau... (puji diri sendiri, hehhe)

    Kak Dee,
    Timasih, kak.
    Bertambah semangat Yati, nak cuba lebih baik next time. :)

    ReplyDelete
  9. cantiknyerr... I like... pasni nak selongkar gambar lama lerr.. nak pilih mana yg cantik.. bole buat sulam ngan yati hihii

    ReplyDelete
  10. Congratulations Yati .. finally dah siap !!!!

    cak pong cak pong

    ReplyDelete
  11. salam,

    tahniah Kak Yati siap jugak akhirnya! mesti akak ni seorang yang penyabar kan? kerja-kerja macam ni mesti perlu ketelitian dan kesabaran yang tinggi..kalau saya belum tentu dapat siapkan kalau besar macam tu...huhu

    ReplyDelete
  12. Rimbun,
    Timasih.
    Boleh...boleh... :D

    anique,
    Thank u. :)
    Mari kita berpegangan tangan dan berjoget beramai-ramai! Yiiiihaaa...!

    Siti Hajar,
    Timasih, timasih...!

    UmmuFarhan,
    Timasih. Tipu la kalau kak Yati kata sabar sepanjang masa. Ada kalanya, rasa nak give-up jugak. Tapi kena kuat la semangat nak buat cross stitch ni, lagi-lagi projek besor camni. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Yati... siap akhirnya!!! Laju jugak Yati jahit... kalo tak silap, Yati start sama2 dgn SAL Spring dulu... ye tak? Dah free2 nanti, bolehlah jahit Summer pulak :D

    ReplyDelete
  14. Kak Nisa,
    Timasih, kak.
    Ye betul, kak. Yati buat 2 projek besau masa yang sama, 5 bulan nak siap. Sangat lama. Huhu...
    Insya-Allah, kalau free Yati akan start summer. :D

    ReplyDelete
  15. yati,
    tahniah tahniah.. cantik...
    kerja keras nak siapkan tuh...
    kalo kakyong tak tau la bila leh siap..
    semangat kena kental... ;)

    ReplyDelete
  16. Kakyong,
    Timasih.. timasih! :D
    Betul...!

    ReplyDelete
  17. Tahniah yati atas usaha yang gigih.
    Cantik .........
    Keep it up ok

    ReplyDelete
  18. Roses_Leo09,
    Timasih. :D

    Aida,
    Thank u. Aida punya camane progress? :)

    ReplyDelete
  19. cantiknyaaaaa kak yati buat...!anis ni nk tempah,tak tempah2 lagi,sbb xde gamba yg cantik2.rasa nk ambik gamba kawen sekali lagi balik nnti,sbb gamba kawen ktorg dulu,xde sesi2 fotografi.hihhi.

    p/s:kak yati,anis printscreen header kak yati,untuk buat entry kt blog anis..

    ReplyDelete
  20. anis,
    Makasih ye. Oh, takde gambar kawin, gambar anak pun boleh.
    Ok. Tq, Anis. :D

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea