Monday, May 10, 2010

Pemenang Giveaway dari Yati

Cuaca agak buruk, dengan guruh dan kilat petang Isnin. Jadi, kena unplugged semua benda. Buat kerja offline. Instead of print out semua nama, Yati tulis dengan marker dan masukkan dalam balang ni...


Digoncang-goncang, dan dicabut oleh tangan yang paling bertuah dalam rumah ni. Bukan Yati. Yati kalau ada lucky draw ke, tak pernah menang. Dia je yang menang. Kalau pergi funfair yang ada main Bingo tu, dia yang Bingo dulu, nombor dia naik je. Orang yang Yati maksudkan, suami Yati la! :-)

Ehem.. ehem... hadiah utama, satu chart stitch-a-photo di menangi oleh...


Firahadifa!! Nanti email Yati gambar yang nak ditransfer ke chart, ye.

Walaupun Yati cakap hari tu, cuma ada seorang pemenang saje, tapi Yati rasa macam nak bagi satu lagi hadiah saguhati.
Pemenang hadiah saguhati ialah...

Ummu Farhan!! Hadiahnya, cushion cover dari Bandung, Indonesia. Boleh tengok kat sini macamana rupa cushion cover tu. Sila email Yati nama dan alamat penuh, serta nombor telefon ye.

Itu la dia, dua orang pemenang. Pada yang tak berjaya, takpe, lain kali cuba lagi ye. Yati nak ucapkan terima kasih banyak kerana sudi masuk giveaway Yati ni.

Cakpong, cakpong...

10 comments:

  1. Salam,

    Hurray!!! Alhamdulillah..rezeki saya. Tq so much Kak Yati!! Tak sangka walaupun hadiah sagu hati..ni first time saya masuk give away blogger..^v^. InsyaAllah, nnt saya email butiran diri saya..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd pemenang...sronok tu dpt hasil kerja tngan yati yg berseni tu...

    ReplyDelete
  3. Tahniah2..kpd pemenang...len kali nk try luck lg la...hehhee..

    ReplyDelete
  4. Ummufarhan,
    Sama-sama. Ok, nanti email ye.

    Kak nza,
    Hehhe... terima kasih. Segan saya orang puji camtu.

    Ros,
    Hehhe, insya-allah, ada rezeki tahun depan Yati buat lagi.

    ReplyDelete
  5. wow....dah ada pemenang....cedih gak tak dpt jd pemenang...tak rezeki la namanya kan...anyway, CONGRATZ kepada kedua2 pemenang ya...

    shogun_na

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang menang... rezeki tu..

    ReplyDelete
  7. shogun_na,
    jangan sedih ye. Mungkin rezeki shogun_na tahun depan, dapat hadiah yang lagi besar. :)

    kakyong,
    itu la dia.
    Kakyong pun, terima kasih kerana turut join giveaway Yati ni ya.

    ReplyDelete
  8. OMG!! waaaaaaaaaaaaaaaaaa i menang ke ????????? wahhhhhhhhhhhhhh sungguh x sangka......... yati....... thanks ... muah3X

    ReplyDelete
  9. yati, sorry dear.,. bz ngat... kite penah wat cross-sticth.. tapi x sure buat gamba yg mana 1 lagi ar.. mungkin yg gamba kite n farrihin kot.. tapi minta advice u , susah ke gamba yg choice f tu??

    ReplyDelete
  10. Afidah,
    it's ok.
    Takde la susah kalau foto F tu.
    Asal ada kemahuan, boleh buat. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea