Thursday, May 06, 2010

Kenapa May bermakna pada saya...

Sebab Pertama

Pada 20 May, tahun ni, umur Yati masuk 32 tahun. Tak minta apa-apa pun. Harap anak-anak dan suami sihat. Harap Mama baik dari cancer.

Sebab Kedua

Yati And Stitch masuk 2 tahun. Yati daftar Yati And Stitch dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 8 May 2008.
Tak sangka dapat bertahan sampai sekarang. Tak expect boleh tampung duit dapur hasil dari jahit cross stitch. Syukur pada Tuhan.

Yati nak buat giveaway. Stay tune ye...

12 comments:

  1. alhamdulillah kak yati murah rezeki :)
    cancer?? apapun, semoga dikurniakan kesihatan yg baik utk kak yati dan keluarga.

    ReplyDelete
  2. Eis,
    Alhamdulillah. Ya, mama kak Yati ada breast cancer, baru lepas buat kemo kelima.
    Terima kasih, Eis.

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir yati...dan saya doakan mama yati sembuh Insyaallah....

    keep up ur creative work dear

    ReplyDelete
  4. Rafidah,
    timasih. :)
    Tambah semangat ni.

    ReplyDelete
  5. salam,

    semoga panjang usia dan dimurahkan rezeki, bahagia di samping suami & anak2 tersayang :)

    lynn doakan semoga bonda yati selamat dr bahaya kesakitannya, sembuh dan ceria selalu..

    ReplyDelete
  6. Salaam yati..happy besday to you, moga allah murahkan rezeki yati, suami dan anak2..dan moga mama yati diberikan kekuatan untuk melawan penyakit cancer tu dan sembuh sepenuhnya..aminn

    ReplyDelete
  7. wishing you all the very best .... and that your mother and you and the family are strong to go through this ...

    dan tahniah atas kedua-dua ulangtahun ..semoga makin sihat makin berjaya

    amin

    :-)

    ReplyDelete
  8. salam yati,

    32 muda lagi tu....jauh lg perjalanan kan...
    semoga terus jd ibu, isteri dan bisnesswoman yg berjaya, dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  9. tahniah.. & happy besday in advance yati...
    semoga terus sukses..

    & semoga mak yati bertambah sihat... pesakit canser ni harus kuat semangat..

    ReplyDelete
  10. Lynn,
    salam Lynn.
    amin.
    I lap u. :D

    Kak Sal,
    amin. Terima kasih, kak Sal. Yati appreciate sangat.

    anique,
    amin...
    Thank u so much...! (hugs..)

    Ros,
    32, hmmm... nak kata muda, dah tua, nak kata tua, tak la tua sangat kan... :)
    Terima kasih, Ros.

    Kakyong,
    Timasih.
    Hmm, Yati pun harap macam tu, semoga mama Yati terus kuat untuk lawan cancer.

    ReplyDelete
  11. May byk kenangan......
    Nnti akak wish masa birthdy ok..nnti basi lak....hi...

    ReplyDelete
  12. Kak nza,
    kenangan apa tu kak? :)
    hikhik.. takpe.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea