Monday, May 10, 2010

Giveaway dari Yati - closed!



Assalamualaikum, hello...!

Sempena anniversary Yati And Stitch yang ke-2 dan juga birthday Yati pada 20 May ini, Yati ingin buat giveaway!!!

Apa dia hadiahnya?

Stitch-a-photo chart!!!

Ini contoh chart nya,

Chart yang betul, ikut foto pemenang giveaway ni la. Foto apa pun boleh, family, baby, suami-isteri, pet, pokok bunga, pemandangan, cartoon character anak suka, apa saje.

Chart ini merangkumi simbol pattern cross stitch, stitch pattern (gambar hasil akhir bila siap), kod benang, jenis fabrik dan saiz.

Chart ini tidak termasuk benang dan kain.

Cara untuk join?

Tinggalkan komen di entry ini, itu saje.

Bagaimana pemenang dipilih?
Setiap nama akan di print out dan dicabut. Seorang pemenang sahaja.

Tarikh tutup giveaway: 5 petang, Isnin, 10 May (lebih kurang 3 hari saje)

Pemenang akan diumum hari Selasa, 11 May, Insya-Allah.

Bukan senang nak transfer foto ke chart. Berjam-jam jugak kena telek foto, lagi-lagi foto orang. Silap-silap tone benang hitam, muka pun jadi hitam.

Jangan lepaskan peluang ini! Transfer foto anda ke cross stitch chart for FREE!

36 comments:

  1. eee Bestnyaaa...saya pun nak juga dah lama tak jahit cross stich ni..harap2 bertuah la ya

    ReplyDelete
  2. nak juga... mana la tau rezeki.

    ReplyDelete
  3. nak juga... manalah tau rezeki

    ReplyDelete
  4. nak jugak..harap boleh menang :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous, awat tak tinggal nama?

    ReplyDelete
  6. AIDA nak join !!!
    byk lagi gambo yg bleh dijadikan pilihan.
    (harap ler aku dpt...aminnnnn)
    tq yati...

    ReplyDelete
  7. Kak Yati.. iza nak jugak =D count me in!!!!

    ReplyDelete
  8. salam Yati...akak pun nak join lah sbb akak minat ngan cross-stitch tp dah lama tinggal sbb dah sibuk ke lain..he2!!

    ReplyDelete
  9. Salam,

    Wah, seronoknya..nak join jugak:). Saya minat stich tapi bila mencuba bulan lepas baru tahu bukan senang nak buat dan masa pun tak ada so projek terbengkalai...tq kak Yati.

    ReplyDelete
  10. Salam Yati,

    Saja nk menempek gak kat sini..x minat buat crosstich pun, tp klu hasilnya minat la tgk..
    Better bg kat yg betul2 minat...hehehe..psiko ni..

    ReplyDelete
  11. Yati, anonymous tu saya (Sufia). Sorry, ada masalah skit to post comment.

    ReplyDelete
  12. salam kak yati,

    saya nak join jugak, harap2 bertuah dan ada rezeki nak gantung stictch kat dinding..hehehe :P

    ReplyDelete
  13. Salam Yati,
    Kalau ada luck nak jgak...dah lama tggalkan cross stitch nie...Hope ada rezeki...:) btw, happy becoming birthday!! hope u hv wonderful bday and life ahead...

    ReplyDelete
  14. salam, nak join2...fuh2... mintak2 menang, nak jugak gambo letak kat frame tue...hehhhee

    ReplyDelete
  15. oooo .salam... nak join gak...minat crosstich nie..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum ^^
    saya sertai juga!

    ReplyDelete
  17. Wah YAti, tahniah..giveaway yang amat berharga... Nak cuba nasib juga...

    ReplyDelete
  18. happy anniversary utk yati & ur stitch ;)..sy pun celebrate my weeding anniversary..ada jodoh laa kita..hehe..moga2 hadiah tu dapat kan sy la kan..bole built up skill cross stitch sy balik...

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan nak join jugak leh...

    ReplyDelete
  20. salam kenal

    giveaway yang amat berharga... Nak cuba nasib juga...

    ReplyDelete
  21. salam kenal

    harap2 bertuah dan ada rezeki nak gantung kat dinding ruang tamu..

    ReplyDelete
  22. Salam, sy pun nk jugak...sy baru lg dlm duni blog ni n baru nk berjinak2 bisnes utk tambahkn pendapatan kluarga wpun sy bekerja...best jugak ade blog ni yer, blh join mcm2 contest...hope sya terpilih...jengok2 la blog sy n tlongla promote2 kn yer...anyway, happy anniversary n happy becoming birthday!!!

    ReplyDelete
  23. Salam Yati...

    Saya sgt BERMINAT nak join GIVEAWAY nie, sy silent reader blog Yati... byk jgk sy follow blog2 mengenai XS, tak dinafikan, ia membakar semangat sy utk terus berkarya dgn xs...dah lama sgt tggal...

    Anyway, nama sy SHOGUN_NA @ nama penuhnya NORAZLINA...Mudah2an menjadi rezeki sy dlm giveaway yati nie....Amiinnn....

    ReplyDelete
  24. aku nak gak yat ... Jijah ohh Jijah ... :D

    ReplyDelete
  25. Baby,
    la, dah closed la.
    Tunggu next year ye, Insya-Allah.
    Aku bagi hadiah lagi best!

    ReplyDelete
  26. harap2 la i menang hahahaha

    ReplyDelete
  27. Aida,
    Giveaway ni dah tutup ye. Harap maklum.
    Maaf ye.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea