Sunday, May 16, 2010

Apple for Teacher


Untuk Cikgu Ling, class teacher Amirul, sempena Hari Guru.
Tali panjang, boleh gantung kat mana-mana.

Selamat Hari Guru pada Kak Nza, dan semua guru-guru! Semoga sabar dan terus tekun menjalankan tugas mendidik anak bangsa.

14 comments:

  1. lain kali nak kasi hadiah hari guru, boleh tempah aja kat yatie, cute apple tu

    ReplyDelete
  2. KakSu,
    boleh, bukan utk Hari Guru je, hari apa pun boleh. ^_^
    Timasih, kak.

    ReplyDelete
  3. Epit, (relevan lagi tak panggilan tu? ^_^ )
    Thanks..

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Cantiknya..beruntung cikgu tu..:)))

    ReplyDelete
  5. wahh.. comel & praktikal..
    buat drp apa ni.. selain x-stitch tu...

    ReplyDelete
  6. kakyong,
    timasih.
    Backing dia, kain cotton, dalam fiber filling, riben hijau, beberapa button sebagai hiasan dan tali hanger elastik.

    ReplyDelete
  7. UmmuFarhan,
    Apa la sangat hadiah kecil yang kita bagi ni, jika dibandingkan dengan jasa cikgu ngajar anak kita sampai boleh membaca dan menulis.

    ReplyDelete
  8. Rajinnye mama ini. Cantik hadiah tu,...rumit nak buatkan. Hasil kerja Yati sangat cermat dan kemas. Tahniah.

    ReplyDelete
  9. Kak Hanim,
    Terima kasih.
    Ha ah, Yati ingatkan boleh siapkan kejap je epal tu, tapi amik masa 2 hari jugak nak abiskan.
    Terima kasih, kak Hanim.

    ReplyDelete
  10. terima kasih yati wish akak...bestnya cikgu mirul dpt hasil tgn yg sweet sgt....

    ReplyDelete
  11. so pretty as for me I used handmade jewelry give teachers :D

    ReplyDelete
  12. Sherry,
    thanks.
    Handmade jewellery? Not many can make one.
    Thanks for dropping by, Sherry.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea