Friday, April 30, 2010

Spring SAL - 12th Update - Completed!

Saya sudah siap! :-)


Hehhe, bukan main suka lagi Yati. Padahal orang lain semua dah siap dulu.




Close-up fabric Yati guna,



Selesai satu projek besar. Tinggal lagi satu projek besar belum siap, stitch-a-photo Encik Nizam dan wife.

Kak Shima, Kak Nisa, ALynn dan Kak Dee,
Yati tak pasti bila boleh start summer, sebab lepas habis jahit stitch-a-photo tu, dah ada customer lain request untuk jahit dia punya pulak. Jadi, tak tau la bila boleh start summer.

'Till then, take care everyone...!

23 comments:

  1. As-salam Yati..

    Cayalah.. siap gaks akhirnya.. Congrats.. BTW, sy pon x tau lagi bila nak start jahit Summer tuh.. blom ada mood arrr.. Bz buat benda lain.. hehehehee.. Akan buat tp tak tau bila...

    ReplyDelete
  2. wahhh...cantiklah k.yati...
    imah pon teringin nak buat stitch gambar cottage..tapi serba kekurangan...

    ReplyDelete
  3. Yaaayyyy!!!! Dah siap!!! Bestkan bila dah abis? Hilang rasa penat bila projek dah siap... Ooo Yati tak leh start Summer lagi ke? Takpe... take your time... kitorang pun baru je start... Anyway, congrats Yati... :)

    ReplyDelete
  4. ALynn,
    waalaikumsalam wbt.
    Hehhe, timacih, timacih.
    Ooo ye ke ALynn, bz project exchange ye? :)

    Imah,
    Timasih. Serba kekurangan dari segi apa tu? Bila tiba masanya nanti, mesti Imah boleh buat jugak.

    Kak Nisa,
    Ye, ye, puas hati la. Sebab cantik ye. Tak rugi kita berhempas pulas mencuri masa jahit pattern Spring ni.
    Looking forward tengok kak Nisa buat summer.
    Thank u, kak Nisa.

    ReplyDelete
  5. wah...santeknya..i loike ^^

    TAHNIAH!!! (^o^)//

    ReplyDelete
  6. Lynn,
    Tq ye. Yati pun suka tengok, bila dah siap. :)

    ReplyDelete
  7. yati...
    tahniah..dalam sibuk2... siap gak...kan... memang tip top jahitan yati la kemas..bila zoom tu..

    ReplyDelete
  8. cantiknya yati.....tahniah....akhirnya siap gak...klu saya mahu makan tahun baru siap agaknya...kekeke....

    ReplyDelete
  9. wow!!!!!(dgn mulut trlopong ala2 org jakun)...CANTIKNYA!!!!!!

    ReplyDelete
  10. wahh best, akhirnya dah siap..kalo akak yg buat..bertahun baru leh siap..hehehe

    ReplyDelete
  11. KakSu,
    Hehhe.. ye ke. Yati pun amik masa lama jugak. Orang lain semua dah siap dulu. :)

    ReplyDelete
  12. Ainiayu,
    Timasih. Hehhe.. Sama la kita, tapi bila dah projek beramai-ramai ni, macam ada push la untuk siapkan, sebab orang lain semua dah siap. Hikhik...

    Kak nza,
    Hehhe... Timasih kak. Kembang lubang idung saya. :D

    ReplyDelete
  13. Kak Shima,
    Hehhe, timasih. Boleh la kak shima, kadang-kadang nak jahit cepat, ada part yang tak kemas. :D

    ReplyDelete
  14. walawei!!!! TAHNIAH BABE!!! memang cantekkkkkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
  15. Rafidah,
    Terima kaseeeeehhhhh! (Sila baca ikut tonasi David Arumugam Alleycats). Heeee!

    ReplyDelete
  16. wahhh gila haibat nih jahitan yg perlukan ketekunan dan kesabaran dan mata serta hati yg terang ...!~!~

    well done well done

    ;-)

    ReplyDelete
  17. anique,
    hehhe.. thank u, thank u.
    Thanks for dropping by! :D

    ReplyDelete
  18. wah.. sangat chantek... tahniah tahniah...

    bila la kakyong ade masa nak buat projek besor camni yer.... *mode berangan*

    ReplyDelete
  19. kakyong,
    timasih.
    Hehhe, nanti dah free buat kerja accounting, boleh la start projek besar. Tapi nak siapnya, sabor je la. hik hik.

    ReplyDelete
  20. Wow! cantiknya yati.. tone colour yang menarik - -Sufia-

    ReplyDelete
  21. Sufia,
    ha ah, bila tengok hasil, hilang penat menjahit. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea