Thursday, April 15, 2010

Spring SAL - 11th Update


Yati ingatkan, boleh habiskan, tapi tak sempat jugak. Ini la progress setakat ni.




Bagus la Kak Shima dan Kak Nisa dah proceed dengan Summer, kan. Kalau nak tunggu Yati, tak tau bila boleh siap.

Syukur Alhamdulillah, rezeki anak-anak. Customer Yati & Stitch ramai pulak minggu ni. Layan email je dah berjam-jam.
Progress untuk projek satu lagi? Oo, kali ni tak leh nak tunjuk. Kita tunggu, yek.

7 comments:

  1. cantek yati...suka tengok ....gud job!

    ReplyDelete
  2. wah, dh nk siap laaaa.....CANTIKKKK!!!!

    ReplyDelete
  3. Rafidah,
    Yati pun suka tengok, walaupun belum habis. :)
    Thank you!

    Kak nza,
    Timacih, kak! (sambil idung kembang kempis)

    ReplyDelete
  4. cantik lah yati.. byk lagi ker...
    tahniah dah dpt ramai customer.. semoga bertambah maju kedai yati.. ;)

    ReplyDelete
  5. Kakyong,
    timasih.
    Tengok macam sikit. Tapi bila jahit, ambik masa lama jugak, tak habis-habis. :)
    Amin, berkat doa kakyong.

    ReplyDelete
  6. t..lagi sikit je tu..tak pe customer first.. :)

    ReplyDelete
  7. Kak Shima,
    hehe, nampak sikit, tapi lama sangat Yati amik masa nak abiskan.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea