Monday, April 12, 2010

Mommies Blogger Award

Thank you to Kak Su, aka Mamasyaza, yang bagi award dan tag ni kat Yati.

Ada tad, Yati jawap yek.

1) Bagi ucapan kepada sape yg bagi award ni dan tepek award ni dlm blog masing-masing.
Timacih, Kak Su.

2) Listkan tarikh lahir anak-anak dari yang 1st hinggala seterusnya...jangan lupa letak sekali nama anak tu.


Amirul, 16 Januari 2003


Hafizan, 4 februari 2006


Sulaiman, 23 August 2008


3). Sesiapa yang pregnant, sila letak gambar gambar anda tengah pregnant tu
Err, saya tak mengandung dan tak merancang nak mengandung, dan rasanya, tak nak dah la.

4). Bagi award ni pada sesiapa yang hotmummy

1) Kak Nisa
2) Natasha
3) Ina
4) Lynn Nasir
5) Eis
6) m-i-o
7) Kak Nurul

Ok, dan pada sesape yang nak amik award dan tag ni, sila kan ye.

11 comments:

  1. comel2 la askar yati tu....

    ReplyDelete
  2. Kak nza,
    hehhe, jarang-jarang comel. Most of the time, comot je.

    ReplyDelete
  3. amboi cepatnya jawab tag, tahniah2x....hero semuanya...bila nak ada heroinnye tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. yati, x kan x nak pregnen dah kut...go for gegirl!!!!

    ReplyDelete
  5. salam,

    oh-oh-oh..kena tag! (^o^)//

    ReplyDelete
  6. yati, mcm mana nak add yati kat facebook? nak kena jadi fan yati & stitch ke?

    ReplyDelete
  7. Kak Su,
    hehe, kebetulan tengah online, tu terus jawap tag tu. Tak nak la kak Su, takut kang keluar laki lagi, pengsan Yati. Huhuhuh..

    Ros,
    Tidak, Ros, cukup la tiga orang budak kecik ni. Muhahaha...

    Lynn,
    hehhe, sila-sila jawap.
    Search email Yati, yati_my@yahoo.com
    kalau nak jadi fan pun leh jugak. :)

    ReplyDelete
  8. come on Yati, tdk meriah klu x de gegirl...hehehe, saja nk provoke..

    ReplyDelete
  9. Ros,
    hehhe, actually, i'm on medication la, bila dah off, baru boleh. Tapi rasanya, tak nak la. Hehheh..

    ReplyDelete
  10. Thank you Yati... Akak pun sama mcm yati, takde girl... huhu

    ReplyDelete
  11. Kak Nisa,
    Ye ke? sama la kita. Takde rezeki dapat anak perempuan. Takpe la, yang ada ni pun dah syukur dah.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea