Thursday, April 22, 2010

Flower and Tree Felt Keychain


Hafizan: Hey, awak buat clouds. (Hafizan bahasakan diri dia saya dan awak dengan semua orang)

Yati: Ni bukan cloud la, ni bunga.

Hafizan: Ye ke? Bunga ada face ke?

Yati: Ada, tu bunga dalam cerita kartun tu. Lagi pun, cloud mana ada color pink.

Hafizan: Ada, tu opah cakap mambang merah, mambu oren, mambang pink.

Yati: Ayoyo, ini budak... (dalam hati)

Itu la dia dialog Hafizan dan Yati di suatu petang, tatkala Yati sedang buat felt keychain ni.

Bunga (Err.. cloud) dan tree kat bawah dah pun terbang ke tuan punya masing-masing.


Sibuk buat benda ni je hari-hari. SAL saya? Oh tidak... cian dia terbiar.

Till then, have a great day everyone!

6 comments:

  1. NABHMM,
    Hafizan anak kedua Kak Yati.

    ReplyDelete
  2. hehe, comel pandai ckp mambang2 neh :P

    ReplyDelete
  3. NABHMM,
    ha ah, dah selalu dengor opah dia cakap pasal mambang, maghrib ada mambang je, masuk rumah, sebab nanti hantu keluar. Sampai Hafizan boleh ingat. :)

    ReplyDelete
  4. yati,,sampai cloud tu pd saya ye? terima kasih...:)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea