Tuesday, April 27, 2010

Fish and Chick

Bukan fish and chips ye. Yang tu memang sedap dimakan. Tapi agak mahal la jugak, bagi kami. Lagi-lagi fish and chip MarryBrown tu. Dulu besor, sekarang dah kecik. Mahal pulak tu. Sekali-sekala teringin, boleh ler.

Yati buat felt keychain, satu fish...


dan satu lagi, chick (anak ayam la)....


Dua-dua untuk customer Yati And Stitch yang amat saya hargai.

Bekojo la kito sekueknyo...

10 comments:

  1. rajin tul ye yati buat enda tu. comel semua ye melor suka tgk tu

    ReplyDelete
  2. hehe cumil la yati...tabik aa jahit kecik2 nih hehehe

    ReplyDelete
  3. Rafidah,
    timasih. Rafidah punya hasil kerja pun apa kurangnya, lagi cun! :D

    ReplyDelete
  4. Melor,
    Saje buat-buat rajin, sebenornya malas nak mampus. Cross stitch pun malas nak buat. Huhu...

    ReplyDelete
  5. Yati=Rajin....
    dah hjg2 trimester ni mmg x larat nk buat apa2..
    seronok dok tgk crafter2 lain punya projek je...
    kipidap yati...

    ReplyDelete
  6. Ros,
    Tiba-tiba, kembang lubang idung saya.
    Cian dia ye, takpe, rest banyak2 ye.
    Thank u, Ros.

    ReplyDelete
  7. so cute...ada je idea yati ni..kalu dh kreatif mcm2 boleh jd.....

    ReplyDelete
  8. Kak nza,
    hehhe. Tq kak. Boleh la sikit-sikit.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea