Friday, April 23, 2010

Beribu-ribu lemon

Hehhe. Takde lah. Mana ada beribu. Sebiji je. Itu pun, dah terbang pada tuannya.


Begitu jugak dengan strawberry ice cream dan red heart ni.


Babai.

4 comments:

  1. Ini adalah kerajinan yg melampau....

    ReplyDelete
  2. Ros,
    Mana ada. Ni semua free gift untuk customer yang beri komen ttg kedai Yati, (refer entry sticky kat atas). Buat ni rajin la, cross stitch dah malas. Oh tidak...!

    ReplyDelete
  3. rajin juga tu yati.. rajin memberi..
    kakyong dah 1 bulan x pegang x-stitch..
    sibuk buat a/c... huhuhhh, camno nak niaga x-stitch nih...

    ReplyDelete
  4. Kakyong,
    hehhe, itu je la yang mampu bagi, kakyong, sebagai tanda penghargaan pada customer.
    Takpe, buat akaun dulu. Bila dah habis kerja akaun, boleh sambung cross stitch balik. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea