Wednesday, April 21, 2010

Bantal Kecil Cross Stitch

Projek selingan.


Order dari Ida, untuk Aryssa. Umur Aryssa tua sebulan dari Sulaiman.


Harap Aryssa suka. Kalau tak guna sebagai bantal, boleh juga keluarkan bantal kecil kat dalam, dan isi barang, sebagai beg kecil.

Juga, hadiah ikhlas dari Yati.

Mr Froggy, felt keychain.

Till then, take care everyone!

8 comments:

  1. Kak nza,
    hehhe.. untuk budak kecik, kena la buat cute-cute. :)

    ReplyDelete
  2. thanks yati...nanti jgn lupa ya! iyda nak tempah stitch a photo pulak!

    ReplyDelete
  3. Ida,
    orait. Yati akan inform bila dah available. :)

    ReplyDelete
  4. salam, yg sarung bntal cmni available utk order ke x yea?

    ReplyDelete
  5. Myrahunny,
    Boleh. Yati terima tempahan custom made sarung bantal atau sarung kusyen. Bagitau nak gambar apa dan nak tulis apa. Email Yati
    yati_my at yahoo dot com

    ReplyDelete
  6. salam yati..leh tak nk tempah custom made sarung bantal...nk tulis nama hubby...ganti sarung bantal bucuk dier yg dh lusuh tu...hihi...leh tak?

    TQ,
    zT

    ReplyDelete
  7. Zt ada email Yati hari tu ke? Sorry ya, buat masa ni, Yati tutup semua tempahan, untuk siapkan tempahan diterima setakat ni. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea