Thursday, March 11, 2010

Strawberry ice-cream felt keychain...


... ni on the way pada Sufia, yang order pattern stitch-a-photo.

Sufia, regular customer Yati & Stitch. Pembeli sejak March 2009. Dah 3 pattern yang Sufia order. Bawah ni, courtesy of Sufia, gambar latest stitch-a-photo yang dijahit oleh beliau. Foto Disney Princess dan castle, yang dihadiahkan pada niece nya. Rajin aunty nya jahit. :D

Thanks Sufia, kerana setia membeli di Yati & Stitch.

7 comments:

  1. sedapnya tengok aiskrim tu :)
    kak yati kreatif la.

    ReplyDelete
  2. Eis,
    hehhe.. thank u. Boleh la sikit. :)

    ReplyDelete
  3. cutenya strawberry ice cream key chain tu

    ReplyDelete
  4. Kak Yati,

    Aiskrim coklat de..? hehehe...comel nyer aiskrim tu... strawberry lg... kecur lak Ina..=)

    ReplyDelete
  5. Kak nza,
    timasih. :D

    Riesna,
    hehhe. Timasih. Kalau suka, boleh order kat Yati. :)

    Kak Su,
    timasih. Cubaan pertama, kak.

    Ina,
    aiskrim coklat ada. Nanti akak buat. Ha, pe lagi Ina, panas2 ni, makan aiskrim best jugak. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea