Monday, March 15, 2010

Spring SAL - 9th Update


Ha? Entry ke sembilan update SAL? Bila la saya nak siap ni...
Berikut progress saya setakat semalam.

Saya tak upload gambar progress untuk projek yang satu lagi. Kasi suspense sikit.

Juga, Yati kena tinggalkan projek SAL ni buat sementara, nak pulun jahit projek stitch-a-photo, sebab tuan punya potret dah buat payment.

Juga, Yati tak dapat online sebab plan nak balik jauh.... ke Tumpat.

Bye bye...!

12 comments:

  1. wow t, dah banyak tu..sikit lagi je..
    tak pe siapkan foto dulu..ks tunggu for the next project.. ;)

    ReplyDelete
  2. Kak Shima,
    Huhu... so near and yet so far la akak. Sibuk buat benda lain.
    Kalau saya melambatkan kawan2, takpe la kak, akak start la dulu ye.

    ReplyDelete
  3. teringin nak buat gini kak yati
    hobi yang boleh dimanafaatkan
    sambilan menenangkan minda

    ReplyDelete
  4. Riesna,
    buat je la. Tak rasa macam kerja, sebab dari hobi, boleh tolong husband cari rezeki, di samping jaga anak2 kat rumah. :D

    ReplyDelete
  5. Tabik lah kat Yati... tetap yang pertama update SAL... 2 kali update lagi dah leh siap kot... kalau tak pun, buat rilek2 je... takde ape nak dikejarkan... akak pun tak de buat projek baru pas habis SAL... cuti jap; hehe

    ReplyDelete
  6. Kak Nisa,
    sebab kan rules SAL ni update setiap 15 dan 30 hb, jadi kena la ikut.
    ooo, cuti ka... selamat bercuti, hehhe..

    ReplyDelete
  7. ooooo....yati kelik klate ke????krim salam kt org kg.

    Mmg cantik sungguh la....

    ReplyDelete
  8. Kak nza,
    ha ah, kak. Lamo tak kelik nih. Mek dok sound. Huhu.. Insya-Allah.
    Terimo kasih, kak. :)

    ReplyDelete
  9. kak...tak sabar tol ina nk tgk yg dh siap.. n sticth gmbar customer akak tu..msti cntik kan...

    ReplyDelete
  10. Ina,
    sabor, sabor. Akak tengah berusaha ni. :D

    ReplyDelete
  11. Yatie.. cantiknya..dah siap nanti mesti puas hati kan..

    ReplyDelete
  12. Asmahani,
    itu la dia, tengah usaha keras nak siapkan ni. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea