Monday, March 08, 2010

Little Star

Sepatutnya, sibuk menjahit. Tapi penat melayan cross stitch dan anak-anak, jadi break jap dengan buat little star ni. Khas untuk Aima, yang beli 3 item garage sale dari kedai Yati.

Cuaca sangat panas. Semalam, Sunday, kami pergi sekolah Amirul sebab ada test taekwando. Tak ada gambar untuk peristiwa kat luar ni, camera nazak kami tak boleh ambil gambar outdoors, sebab dia akan terlebih exposed flashnya. Pertama kami kami tengok orang test taekwando. Oooo... itu macam ka. Yang merah hitam dan hitam punya belt, dengan papan tu. Haiya, saya tengok banyak gerun. Terer-terer budak-budak ni semua. Dia punya instructor lagi terer. Itu pun Master nya tak beraksi, sebab sibuk menilai budak. Kan bila orang lawan bola, bila bola keluar padang, referee jaga line tu angkat bendera, bendera tu kan ada bunyi. Haaa, ni, bila instructor tu angkat kaki, tunjuk tendangan, ada bunyi tu.. wush.. wush... hui... sungguh tangkas. Tak tau lagi Amirul pass ke tak. Tunggu next Sunday. Hehhe.. till then, babai and take care, everyone!

6 comments:

  1. salam yati,

    insyaallah..sure lulus! (^o^)// chaiyok!

    ReplyDelete
  2. oooo...amirul dh greading ek? Farouk n the geng myb after holidy ni kot....Hope Mirul terus dpt yellow belt nnti....
    Mmg ngeri bila tgk kn aksi mrk tu..Ank2 dara kak nza 3 org tu merah calit hitam...fuh!!!xsngka dlm kelembutan mrk, skali tendang n karate patah......

    ReplyDelete
  3. adik akak dulu pun pemegang tali pinggang hitam, best bila tgk dia beraksi, tp akak rasa sekrg dia dah byk lupa step...anyway cantikla bintang tu...sooo cute

    ReplyDelete
  4. Lynn,
    hope so. :D Thanks ya!

    Kak nza,
    ooo, dia tak panggil test, tapi panggil grading ye kak. Hehhe, saya mana tau. :D Ha ah, harap dia pass. Tendangan dia tu, tengok lemah lagi.
    Fuh, anak2 akak dah merah calit hitam, terer tu! Itu kena guna papan waktu test kan. Pergh...

    KakSu,
    ooo ye ke kak. Bagus belajar taekwando ni. Mesti ingat sikit walaupun dah lama tinggal, kan.
    Hehhe, tq kak.

    ReplyDelete
  5. Salam yati, Mcmana nak buat cross sticth yang gambar kita rasa berkenan la pulak. Mcmana nak proses ye.

    ReplyDelete
  6. Melor,
    kalau nak tau lebih info tentang stitch-a-photo, boleh copy and paste link ni kat internet explorer ye.
    http://www.yatiandstitch.com/?p=productsList&iCategory=16&sName=Stitch-A-Photo

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea