Tuesday, March 16, 2010

Beatiful Blogger Award


Should be packing, tapi online kali terakhir sebelum balik, untuk settle beberapa benda. Singgah blog Kak Shima. Kak Shima bagi award la. Thank you, kak. :)

Sesiapa yang belum pernah terima award lagi, sila la amik award ni ye. Every blog is beautiful, sebab unik hasil tulisan dan karya masing-masing.

Good bye everyone, Yati nak jalan jauh ni.

6 comments:

  1. salam yati,

    alalalaaa..nak pi mana jauh sgt ni? windu la nnti..sob..sob..

    ReplyDelete
  2. nak ke mana tu kak? take care :)

    ReplyDelete
  3. selamat pulang ke kg abe...berhati2 dijln raya.

    ReplyDelete
  4. Lynn,
    orang balik kelantan la, kampung suami. :D Patut la bulu mata dok jatuh je. Ada orang rindu kat kita rupanya, terharu saya. Hehhe

    Eis,
    Balik Tumpat. Thanks, semalam dah sampai Perak balik.

    Kak nza,
    Akak, sejuknya Kelantan. Sejak Nik Aziz sembhyg hajat turun hujan. Tiap2 petang hujan. Masuk Perak je, panas.

    ReplyDelete
  5. kakyong dah lama tak jalan2 blog.. yati tentu dah balik ke prak kan... hihi..

    tentu sonok balik kg.. jalan jauh...

    ReplyDelete
  6. Kakyong,
    ye, seronok, sekali sekala, tukar angin. Thanks kakyong, singgah sini. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea