Monday, February 08, 2010

Happy Chinese New Year, Teacher...!


Hujung minggu ni, Chinese New Year. Jadi, Yati buat kad untuk cikgu kelas Amirul, Cik Ling. Cik Ling ajar kelas Amirul subjek English dan Muzik. Projek hari Sabtu dan Ahad lepas, buat cross stitch card ni.

Hadiah ikhlas untuk cikgu Amirul.

Bahagian dalam, Amirul tulis mesej sendiri. Sabor je la tulisan. Nape la tulisan Amirul tak bulat-bulat dan cantik macam tulisan Yati masa darjah 1 dulu? Ke, memang tulisan budak lelaki tak secantik atau sekemas tulisan budak perempuan?
Hmmm... apa pun, kot Yati tak sempat nak buat entry baru lepas ni, nak wish pada semua kawan-kawan bangsa cina, selamat hari raya cina pada semua. Ada cuti brough forward, jadi ramai yang balik kampung kan hujung minggu ni. Berhati-hati di jalan raya. Limau takde ke? :D

13 comments:

  1. bestnya jd cikgu Mirul.....jeles gitu...hi

    ReplyDelete
  2. bestnya jd cikgu Amirul....jeles la...

    ReplyDelete
  3. ti,
    cantiklah tulisan amirul...

    ReplyDelete
  4. Kak Nisa,
    takde la kak. Biasa je.

    Ina,
    ha ah, quite bz, jahit order orang.

    Kak nza,
    mai la tukar ke sekolah Amirul. Hehhe...

    ReplyDelete
  5. yati, budak lelaki punya tulisan sukar nak cari yg ctk & kemas. tgk je adik2 saya...yg kecik la...senget la...sabo je nak baca

    ReplyDelete
  6. Yati,
    Tuisan sy lg teruk dr tulisan Amirul..hahahah...

    ReplyDelete
  7. Kak Shima,
    cantik ke? Yati rasa boleh improve lagi. Hmmm..

    Kak Hanim,
    tq. Takde la kak, sekali sekala je, buat untuk cikgu.

    Kyuubi,
    Tq. :D

    Natasha,
    ooo betul ke? Sabor je la yek.

    Ros,
    Hahahhaa.... ye ke? :D

    ReplyDelete
  8. kak Yati...
    tulisan 'budak' pompuan pun ada yg tak cantik =D tu pasal laa dia amik IT.. leh menaip je sokmo... :D

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea