Tuesday, December 01, 2009

Spring SAL - second update


Yati rasa, Yati tak banyak jahit sejak last update. Sibuk. Kalau tak sibuk pun, penat sangat nak menjahit. Ni pun terbabas, patut entry 30 hb, tapi lewat online tadi, tertidor dulu.
Perkembangan terkini, Yati jahit bahagian atas tu, langit dan pokok. Minggu ni, kena bekojo la kito sekuek nyo, nak catch-up Kak Shima ngan ALynn. :)

6 comments:

  1. keje, keje jgn xkeje..hi.hi.hi...

    ReplyDelete
  2. go go yatii!..hikss nampak sweet jer kaler2 dalam peten cottage nie..

    ReplyDelete
  3. Ini kerja untuk yg rajin2 saja..

    ReplyDelete
  4. Tak sabar2 nak tengok kesudahannnya...mesti menarik ni..

    ReplyDelete
  5. cantik lah kak...rase nk wat jugak.

    ReplyDelete
  6. Cemmomile aka Ina,
    ha.. pe lagi, tangkaplah satu, kita buat sama-sama. :)

    Kak Su,
    entah bila la boleh siap, kak. Hik hik!

    Ros,
    saya pemalas sebenornya. Saje buat-buat rajin. Padahal, malas teramat!

    Kak Salmi,
    ha ah, Yati pun suka color-color dia. Lembut ala-ala pastel color gitu.

    Kak nza,
    Baik puan, saya akan kerja dan usaha habis-habisan. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea