Monday, December 14, 2009

SAL update


Tengok la camera Yati ni. Dia buat hal pulak. Boleh ambil gambar, tapi kualiti gambar yang sangat-sangat mengecewakan. Tak menggambarkan color sebenor objek, sekejap macam terlebih exposure, kejap berbelang-belang. Ni la yang nampak clear skit banding beberapa yang Yati snap tadi. Memang dah nazak sangat. Waaa.... lambatnya laki aku dapat gaji...!

Yati cuma sempat jahit beberapa baris lagi kat atas, dan pucuk pokok kat tepi kanan. Kak Shima dengan ALynn ni mesti dah jahit banyak ni.

Ok, harap by next update, dah dapat beli battery camera baru. Ke... camera aku yang nak rosak? Waaa....

8 comments:

  1. salam yati,
    oklah tu ti, yg penting akhir sekali kita ada gambar yang sama... :) semangat semangat

    ReplyDelete
  2. tak sabar2 nak tgk progress jahitan kali ni...mesti cantik

    ReplyDelete
  3. Yati..

    tu maknanya dia nak suruh beli kamera baru tu.. upgrade DSLR..

    Nak kata byk tu tak gak, tp boleh la....

    ReplyDelete
  4. Ibu emy efy eqy,
    timasih. :)

    Kak Shima,
    ye ye, semangat. Badan Yati yang makin semangat, jahit tak berapa nak semangat. Hehhhe...

    Kak Su,
    Hu hu... thank u kak. Akan cuba jahit lebih banyak next time.

    ALynn,
    mak ai, tidak la saya mampu untuk memiliki DSLR. Huhu, nanti Yati singgah rumah ALynn, tengok. :)

    ReplyDelete
  5. cantikler kak... xsbr nk tunggu akak siapkan...

    ReplyDelete
  6. wallaa.. umah cat baru nampak.. ceria je..

    mau dtg umah kaaa?? bila mau dtg, kasik tau awal2 naaa... kalo dtg mengejut, hidangannya pon mengejut jugak.. hahahahahaa

    ReplyDelete
  7. Cemmomile aka Ina,
    Thanks Ina. Akan cuba jahit lebih banyak minggu ni.

    ALynn,
    Thanks ALynn. Yati saje try, nak guna 3 columns template. Rasanya, page load pun lagi cepat banding template burung sebelum ni, betul tak?
    Sebenarnya kan, Yati kurang faham maksud ALynn ni. Umah mana? Mana tau ni?

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea