Sunday, December 06, 2009

Lovely message on pink sweet towel

Kak Nurul request untuk jahit atas pink face towel. Timasih Kak Nurul.

Yati rasa, kali ni Yati jahit lagi baik berbanding swan hari tu. Masuk bakul angkat sendiri pulak. Tapi betul la, I finally get the hang of it, dan Yati bangga dapat jahit ni special untuk kak Nurul. Macam masak la jugak, first time, second time masak, belum tentu menjadi. Bila banyak practise, baru dapat tangkap macamana.

Harap Kak Nurul berpuas hati.
Juga ada free gift untuk Kak Nurul.

Lama tak update blog. Camera Yati dah nazak. Battery dah lama kong. Tapi tak beli lagi. Dah survey kedai hari tu, mahal jugak nak beli battery baru. Tunggu Encik Abe dapat gaji. Kalau beli sekarang, budget lari pulak.

Orait, selamat berhujung minggu semua!
Kalau berminat nak order, jemput ke kedai Yati untuk info lebih lanjut ye!

3 comments:

  1. alahai kesiannya..mmg bateri mahal la yati...

    ReplyDelete
  2. Kak nza,
    ha ah. Yati tak tau pun battery kamera mahal. Ingatkan boleh dapat bawah seratus. Seratus lebih jugak.

    Anonymous,
    thanks. Lain kali tinggal la link, boleh Yati melawat pulak. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea