Saturday, December 26, 2009

Earn Cash By Completing Surveys!


Sangat suka baru-baru ni. USD31, tolak caj transfer dari Planet Pulse ke paypal, dalam sedollar lebih, dapat dalam USD29 lebih, bersamaan RM99. Ok tak? Jawap survey je. Tapi ambil masa jugak.

Yati join Planet Pulse tahun 2007. Tahu mengenai Planet Pulse melalui eHomeMakers.net, yang diasaskan oleh Chong Sheau Ching, yang juga seorang columnist kat majalah Mastika.

Apa itu Planet Pulse? Mereka ni satu komuniti yang conduct survey, dan join FREE sahaja.




Get paid for your opinions! Click on the banner above to join Planet Pulse. Its totally free to sign up, and you can earn UNLIMITED. Find out more by visiting PLANET PULSE.

Setiap survey yang kita buat, dikira dalam bentuk pulses. Bila dah sampai 2,500 pulses, boleh request payment, asalkan ada akaun paypal yang telah di-verified.

Jadi, sambil main game FB tu, apa salahnya jawap survey, boleh jugak dapat extra cash.
Ok, nak pi eBay plak, tengok-tengok gift nak beli untuk Encik Abe for anniversary, walau pun dah terlewat nak bagi. Hehhe..

7 comments:

  1. Salam Ziarah, Kak Yati;-)

    Perkongsian yang baik, terima kasih. Saya juga pembaca kolum Chong Sheau Ching di Mastika, sayang nya kolum beliau sudah di'rehat'kan bermula November yang lalu.

    ReplyDelete
  2. wow, byk gak tu...dok free dpt gak duit poket...

    ReplyDelete
  3. waah menarik ni! tak rugi pon spend masa kejap jawab survey..thanks for sharing!

    ReplyDelete
  4. eh betol ke? jawap survey je ek? best gile.. nk try lah

    ReplyDelete
  5. UstazCahaya,
    Salam. Oo ye ke, saya pun dah ter-miss beli mastika dalam 2-3 bulan ni, jadi tak tau yang column Chong Sheau Ching di'rehat'kan. Suka baca column dia.

    Kak nza,
    Alhamdulillah kak. Tapi ambil masa lama nak dapat tu.

    Farah,
    You're most welcome. Cuba la join. :)

    Zuwairiaiman,
    Betul la. Kan ada bukti penyata paypal Yati kat atas tu. Jawap survey je, ikut kita rajin ke tak. Ada survery panjang, ada yang pendek. Ikut nasib la. Cuba la join..! :)

    ReplyDelete
  6. mcm best je.. just jwb survey ble dapat duit... If mcm ni, jwb la masa tgh bosan.. ada gak benda berfaedah kita buat.. dapat $$$$ :D

    ReplyDelete
  7. Kyuubi_85,
    Betul. Tapi setiap survey yang dihantar ada limit atau quota, jadi kena jawap segera la kalau nak earn some cash, ok.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea