Monday, December 14, 2009

Assalamualaikum

Cross stitch kaligrafi Assalamualaikum. Yati baru siapkan minggu lepas, setelah setahun terbengkalai. Terpaksa ketepikan projek ni bila ada customer order stitch-a-photo untuk dijahit. Tapi Yati memang nak siapkan jugak. Projek SAL pun Yati sekali je pegang minggu lepas. Alamak, Alynn dan Kak Shima mesti dah jahit banyak.

Kaligrafi Assalamualaikum ni Yati start pada Julai 2008 dan siap minggu lepas. Belum frame lagi.

I've been neglecting my farm, cafe, fish dan projek SAL. Banyak sangat benda yang berlaku minggu lepas dan minggu ni. Waaa.... Sibuk, tapi suka. :)

Setelah 3 hari Yati tak online, sejak Jumaat, hari ni Yati balas dendam melawat blog kawan-kawan. Pada semua followers dan pembaca Blog Yati ni, terima kasih banyak-banyak ye, sebab sudi melawat sini.

Pada yang klik nuffnang Yati, sila mention dan tinggal link blog anda, supaya Yati dapat klik balas iklan nuffnang anda juga. Ada yang tinggal link, tapi tak betul, jadi tak dapat Yati nak buat kunjungan balas.

Semoga hari ni hari yang ceria untuk anda semua! Jemput singgah ke rumah Yati lagi satu ni ye.

Kedai Yati

7 comments:

  1. wah.. lama jugak tu nak siap. kalau hanie, mau 8 tahun agaknya. hehehe

    ReplyDelete
  2. h4ni3,
    Lama ha4ni3, sabor je la, tapi Yati nekad, kena siapkan jugak, sebab ada projek lain, hehhe...

    ReplyDelete
  3. ti,
    guna kain merah tak turun warna ke, kshima pernah buat dulu cushion gambar rabbit putih kain merah... habis rabbit kshima pun warna merah juga... waaa

    ReplyDelete
  4. Kak Shima,
    guna kain cream kak. Bukan kain merah. Benang tone striking orange.
    Waaa... ye ke, Yati tak pernah guna kain merah.

    ReplyDelete
  5. setahun baru siap !!! aduuuu...letih nunggu nya.. hik3

    ReplyDelete
  6. yati.. utk 2 kaler pon dah setahun baru siap.. inikan pulak yg berkaler2 kan..kan..kan.. kalo sy la, prefer yg berkaler2. kalo tau mau muntah asyik 2 kaler tu je.. hihiiihi

    ReplyDelete
  7. Kak Nurul,
    memang tak larat dah nak mengadap projek ni. Tu yang Yati siapkan cepat-cepat.

    ALynn,
    Itu pun Yati dah tak larat nak mengadap. Tu cepat-cepat habiskan, nak start projek lain. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea