Wednesday, November 04, 2009

Sulaiman menang!!!

Alhamdulillah, suka! Bukan pe, selama ni masuk contest ke, giveaway ke, tak pernah menang. Hadiah saguhati pun, suka.
Ni ha, Sulaiman menang hadiah saguhati Cutest Baby in Stroller Contest oleh MBP.

Hadiahnya, satu pursehook dari AliceWonders.

Tengok la ni, comel-comel baby yang menang kan.

Timasih pada Mom Bloggers Planet, AliceWonders dan Photobook Malaysia.
Tahniah juga pada semua pemenang. :)

10 comments:

  1. tahniah yati...sulaiman cam muka yati la...

    ReplyDelete
  2. hoyeee....akak pulak yg telebih snok...hik3

    ReplyDelete
  3. ti,
    tahniah... sulaiman memang comel..lurus je.. nampak innocent je.. :)

    ReplyDelete
  4. Kak Su,
    timasih. Ha ah, semua orang cakap Sulaiman macam muka Yati. Anak mak. Manja bukan main.

    Kak Nurul,
    suka, Yati pun suka sampai melompat-lompat. Jakun la katakan, tak pernah menang peraduan. Hehhe.

    Kak Shima,
    timasih. Itu la dia, Sulaiman, muka budak baik, tapi nakalnya, suka ketuk kepala abang-abang dia. :)

    ReplyDelete
  5. Aida,
    timasih! Aida pun ya, sebab menang banyak benda! :)

    ReplyDelete
  6. tahniah utk sulaiman!!!! mmg sume pemenang comel2...

    ReplyDelete
  7. Kak Nza,
    timasih. Itu la pasal. Dapat saguhati pun Yati dah cukup suka. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea