Monday, November 09, 2009

Saya menang!

Kak Emila ada buat contest di blognya, untuk pilih quotes bagi setiap bulan untuk kalendar 2010, boleh refer kat sini. Cantik ilustrasi untuk setiap bulan, dan Yati camana bulih teringat satu quote ni, Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out – Robert Collier.
Ilustrasinya pula, Yati pilih untuk bulan Oktober, sebab gambar sorang ibu menjahit, dan anaknya kat belakang pegang satu hasil quilting.
Macam jahit jugak, walau pun tak progress banyak dalam sehari, kalau kita tetap jahit walau pun 5 minit je sehari, lama-lama hasilnya akan siap juga.

Terima kasih pada Kak Emila dan pihak penerbit kalendar beliau yang bermurah hati buat contest dan sponsor hadiah. Setiap bulan, ada seorang pemenang. Quote Yati terpilih untuk bulan Oktober. Hadiahnya, kalendar 2010, hasil karya Kak Emila.Alhamdulillah, thanks Kak Emila! :)

7 comments:

  1. salam n tahniah dari saya tuk yati....

    ReplyDelete
  2. tahniah....hari tu sulaiman menang n mamanya lak...wah murah rezeki betul...

    ReplyDelete
  3. Tahniah yati.. mesti cantik kalendar tu.. quote tu pun memang best :)

    ReplyDelete
  4. tahniah... ti... bulan bertuah nampaknya

    ReplyDelete
  5. Akak jom makan,
    timasih. :)

    Kak nza,
    Alhamdulillah. Selama ni Yati tak pernah menang apa-apa pun contest atau giveaway. Tu yang seronok tu.

    cabbiena,
    thanks! :)

    h4n13,
    timasih! Tak sabor nak tunggu hadiah sampai. Hehhe...

    Kak Su,
    timasih kak. :)

    Kak Shima,
    timasih kak. Alhamdulillah, :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea