Monday, November 02, 2009

Little Flower

...untuk Norhayati, yang beli 2 item dari garage sale dan telekung dari Indonesia dari kedai Yati.
Kecik je bunga untuk keychain ni. Harap Norhayati suka.

Dengan ni, telekung dalam beg comel dari Bandung dah pun habis stock. Selain telekung, table runner, tissue box covers dan cussion cover masih ada. Ada diskaun lagi. Baru update harga, juga ada barang baru masuk.

6 comments:

  1. key chain tu yatie wat sendiri ker...kreatif le..nape tak letak key chain tu kat kedai yati...bole oder...

    ReplyDelete
  2. aduzzz....little flower lak...colour kuning...my feveret color tu...mmg sweet.

    ReplyDelete
  3. Yatie,
    Sama-sama. Kalu akak tau Yatie yang beli, akak tambah lagi satu keychain, untuk Iman. :)

    Kak Nurul,
    ye, Yati buat sendiri. Sekarang ni Yati bagi FREE je, pada customer yang beli di kedai Yati dan belanja $30 ke atas. Cadang nak buat yang lagi canggih, yang tu baru jual kat kedai. :)

    Kak Nza,
    favourite color kuning ya..? Mai la shop kat kedai Yati, Yati bagi satu free.

    ReplyDelete
  4. Kak Nurul,
    blum sempat buat lagi daaa.. Amik masa juga. Tunggu ye...:)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea