Monday, November 09, 2009

Four Season SAL - Spring

ALynn & Kak Shima, Yati pun join sekali ya.
Ni pertama kali Yati join Stitch ALong ni. Excited pun ada.
Yati cuba cari dulu pattern, boleh jumpa pulak kat Yun Yun belakang Billion Manjung. Yati tengok, pattern pun lebih kurang je. Kena perati betul-betul. Tapi tengok mencabar jugak ya.

Sangat suka. Kena atur jadual betul-betul la, sebab projek lain pun ada. Tapi gatal juga nak join. Hehhe...

7 comments:

  1. aduzzz...cantik sgt...xthn tgk la...

    ReplyDelete
  2. a-salam Yati..

    thanks ye sbb sudi join kitorang.. seronoknya!!! nanti jgn lupa update progress ekkk.. all the best...

    ReplyDelete
  3. Kak Nza,
    Itu la dia. Cantik. Tapi nak menjahitnya, Yati tengok macam mencabar skit. :)

    ALynn,
    Waalaikumsalam. Kecik tapak tangan, stadium Yati tadahkan. Yati pun seronok!!! Insya-Allah, akan update progress. Yati blum start lagi. Good luck to u too! :)

    ReplyDelete
  4. yati,
    welcome to the club... dah suspen.. k shima, yatikan cekap ikut date line

    ReplyDelete
  5. Kak Shima,
    thank u. Yati amat berbesor ati sebab Kak Shima dan ALynn sudi ajak Yati join.
    Eh, mana ada, takde apa yang nak di suspenkan. Yati tengok pattern tu pun dah rasa tercabar, sebab besar, sampai 200 width nya. Dah la kecik-kecik. Hehhe.. tapi Yati sangat suka sebab dapat join sama. (hugs...!)

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh pegi Yun Yun manjung tak bgtauuuuuuuuuu
    blkg umah kita

    ReplyDelete
  7. Alin,
    oooo, rumah kat belakang situ ye..?
    Awat tak habaq awai-awai?
    Dekat aaaa... rumah mak Yati kat Venice.
    Kalau tak, leh jumpa. Tapi Alin dah pindah ye.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea