Thursday, November 26, 2009

Amirul's Convocation Day


Cerita minggu lepas, tapi baru minggu ni buat entry. Gambar kurang jelas, sebab Amirul jalan sangat laju amik hadiah. Tak sempat nak fokus. Dapat amik gambar belakang je. Amirul dapat Anugerah Pekerti Terpilih. Next year, Amirul naik darjah 1. Harap next time Amirul dapat hadiah dalam akademik pula. :)

Gambar Amirul pakat jubah convocation pra-sekolah. Dah di frame, tapi belum digantung. Tunggu husband drill. Amirul request gantung dalam bilik dia.

Alamak, ada reflection mama tengah amik gambar.

Kami tak balik Kelantan. Kalau balik, meriahnya, hari-hari makan lauk daging. Selamat hari raya korban pada semua!

4 comments:

  1. Tahniah utk Amirul..ni mesti sorg budak baik kt sk ni...bagus sgt tu...

    Salam Aidiladha utk yati skluarga...kak nza ni tgh sedih cz xdpt smbut ry kt Klate...hu.

    Camne dgn mama? dh ok?

    ReplyDelete
  2. kak nza,
    he he. kat sekolah je baik, kat rumah, suka buli adik-adik.
    Takpe la kak, nanti lepas beby habis exam, akak balik kelantan juga kan.
    Mama Yati dalam process recovery, tak larat lagi, tu pasal kami pun tak balik.

    ReplyDelete
  3. amirul pun darjah 1 sama ngan syamimi...selamat menempuh alam persekolahan tak lama lagi

    ReplyDelete
  4. Kak Su,
    Ha, sama ngan Syamimi, sama ngan Farouk, anak akak nza kan. Nanti nak kena beli uniform & barang2 sekolah Amirul. Sama gak ngan Syamimi ye, selamat. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea