Saturday, October 17, 2009

New stitch-a-photo - Lovely Couple

Yati baru siap jahit potret Encik Zawawi bersama isterinya.
Romantik gitu, kan...?
Yati dan Encik Abe jangan harap la nak amik gambar camni, sebab Encik Abe pemalu orangnya. Pemalu ke..? Heee....

Camana pun, it has been a great pleasure for me to stitch this photo.
Encik Zawawi adalah repeat customer Yati. Foto ni adalah yang kedua Yati jahit, lepas gambar anak-anak beliau, entry nya ada kat sini. So ada free gift special untuk beliau.

Ok, hari ni kami balik Lumut. Happy Deepavali dan selamat berhujung minggu pada semua!

Jemput singgah

16 comments:

  1. wah trpegun sungguh kak nza tgk hasil tngan yati...mmg yati ni sorg yg betul2 brbakat anugerah ilahi......org lukis pn blum tntu dpt hasil cam gitu!!!!

    ReplyDelete
  2. cantikkkk...dari jauh nampak hidup je photo tu..

    ReplyDelete
  3. bestnya...cantik betul hasilnya....memerlukan kesabaran sebenarnya buat xstitch...tahniah yati kerana berjaya siapkan

    ReplyDelete
  4. hebat gak yati ni.....kite minat gak benda2 mcm ni tp jari kita ni keras....tanam pokok bunga, x idup2 spai skrg....kalo memasak mmg kite minat ssgt......

    ReplyDelete
  5. Kak nza, janganlah cakap camtu. Segan Yati.

    Kak Salmi, dari jauh, nampak macam lukisan (painting). Yati sendiri suka tengok lama-lama.

    Kak Su, timasih. Ye, sebab suka, tak sabar nak tengok hasil bila siap. Tapi tak boleh jahit cepat-cepat. Nanti silap.

    Nurul, boleh la. Tapi ramai lagi yang lebih hebat dari Yati tau. Bila la nak rasa masakan Nurul ni... :)

    ReplyDelete
  6. cantiknyer...bley saya tempah jugak... ataupun kak yati bley convertkan dari pic ke chart...
    ingat nk wat xstich ler gmbar kawin..

    ReplyDelete
  7. Cross stitch ke? Boleh wat potrait eh! Wow ... terkagum nih! Tahniah, memang lawa! Siryus, tak tipu ...

    ReplyDelete
  8. Lina, timasih. Boleh kalau nak tempah. Nak jahit sendiri boleh, nak Kak Yati jahitkan pun boleh. Memang ramai yang suka convert gambar kawin, selain dari gambar anak. :)

    Precious, ya, cross stitch. Terima kasih. Thanks sudi singgah sini. Datang selalu ya!

    ReplyDelete
  9. Hey.. thanks to be my little blog's follower. I originally from Ipoh and now living in Petaling Jaya.

    ReplyDelete
  10. Vinniey, you're welcome.
    Thanks for visiting my blog.
    Ooo really from Ipoh? Nice to meet u..!:)

    ReplyDelete
  11. Salam Yati...
    I used to love cross stitching and actually minat terhadap cross stitch ni tak pernah luput. Cuma menjahit dah banyak kurang sebab mata pun dah kurang terang... malas nak pakai spec.. Tapi ni, bila dah asyik termasuk blog cross stitch ni, dah macam nak naik sheikh pulak! Hehehe...

    ReplyDelete
  12. MamaFami, apa lagi... sila-sila, mulakan projek cross stitch baru. :)
    Yati selalu singgah blog Mamafami, sebab cerita dalam entry semua macam ajak kita fikir dan muhasabah diri sendiri. Bagus!

    ReplyDelete
  13. comel and kreatif sgt la kak yati..
    sy nie peminat cross stitc gak..tp xreti nk wat pattern sendiri mcm nie..
    nk wat juga..nk menuntut la..

    ReplyDelete
  14. nice one!!! bape lama ambik masa nak siap ni?

    ReplyDelete
  15. Lieyn, thanks. Lebih kurang 2 bulan untuk siap.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea