Saturday, October 31, 2009

Mickey Mouse Club

Dapat email baru-baru ni dari sorang customer Yati, Sufia, yang baru habis siapkan stitch-a-photo gambar Mickey Mouse Club. Sufia minta Yati convert gambar Mickey Mouse Club untuk dijadikan pattern few months back. Sufia siapkan cross stitch ni untuk dihadiahkan pada anak sedara tersayang sempena birthdaynya. Great work, Sufia! Thanks sebab sudi share hasil jahitan Sufia!

Selamat berhujung minggu semua! Jangan lupa singgah di Yati & Stitch ya!

4 comments:

  1. cantiknya hasil kerja yati ni. Time skolah dulu kak nza rajin gak wat crosstich ni..skrg dh xsmpt nk wat.....
    kalu gmbar potret brapa hrgnya????

    ReplyDelete
  2. Kak Nza,
    Yati cuma convert foto ke cross stitch chart saje. Sufia yang jahit sendiri.
    Akak sekarang dah ada mesin jahit tu, boleh buat macam-macam craft, boleh jual, jadi biz sampingan.
    Kalau nak minta Yati convert foto ke cross stitch chart, dan akak jahit sendiri, RM25 saje.
    Kalau nak Yati jahitkan sekali cross stitchnya, dalam RM250 ke atas.

    ReplyDelete
  3. yati ni teror ler....dlu akak ada wat cross stich ni skjp pastu stop pasai skit leher...

    ReplyDelete
  4. Mana ada terer, terror ada kot, kih kih..
    Ha ha, itu la cabaran buat cross stitch ni, sakit leher, sakit bahu, sakit mata, tapi dah suka, jahit jugak. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea