Friday, October 16, 2009

I want Emila’s cute handmade dolly because…

"...saya suka kumpul benda comel dan saya tidak pandai menghasilkan dolly sendiri, juga boleh digunakan sebagai pin cushion, tapi rasanya saya tidak sampai hati untuk mencucuk jarum dekat little red and riding hood ini, jadi saya nak jadikannya sebagai salah satu koleksi benda-benda comel simpanan saya."

Kak Emila nak bagi dolly di atas free, sempena birthday beliau.
Giveaway ni berakhir pada 21 Oktober.

Yati suka semua hasil tangan Kak Emila.
Kak Emila memang dianugerahkan dengan bakat yang istimewa.
Kak Emila seorang freelancer, banyak ilustrasi yang dihasilkan beliau digunakan oleh PTS Publication, buku dan novel oleh A. Samad Said, Usman Awang, dan banyak lagi.
Perasan tak, banner kedai online Yati, jugak Kak Emila yang buat.
Happy birthday untuk Kak Emila, semoga Kak Emila terus sukses!

Sesapa nak cuba dapat dolly comel kat atas, meh klik sini...!

8 comments:

  1. hikhik...sronokkn kalo dpt barang free... yatie buat ler cam tu, leh kite try...

    ReplyDelete
  2. Nurul, ha ha.. Yati pun tak tau bila nak buat giveaway ni. Tahun depan boleh kot. :)

    ReplyDelete
  3. hik3.....jenuh nak tggu taun dpn yati oooiiiii...

    ReplyDelete
  4. Nurul, takkan lari gunung dikejar. Bior tahun depan, tapi hadiah best-best. Kalau jadi buat tahun depan, mike jangan lupa masuk pulak ye! :)

    ReplyDelete
  5. aww so cute! terima kasih kerana menyertai! akak dahh dekat blog post. Thanks for the wish, Yati!

    ReplyDelete
  6. Kak Emila, sama-sama. Yati nak dolly tu! :)

    ReplyDelete
  7. Just Shelly,
    cute, isn't it? But I did't win the giveaway. The dolly is handmade by Emila. You can visit her blog here http://emilayusof.com/

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea