Saturday, October 24, 2009

Felt Keychain

Bercuti kejap dari cross stitch.
Suka sebenornya tengok felt craft ni. Sekarang ni, ramai yang ambik order buat macam-macam dari felt, antaranya keychain, cekak, brooch, sepit rambut, macam-macam lagi la.
Yati pun teringin nak buat. Guna felt yang dibeli dari Craft Valley.
Jadi la keychain. Ok tak? Boleh la yek. Baru nak belajor. Lain kali, nak cuba buat benda lain pula.

Amirul dah mintak satu la pulak. Ingat nak buat benda lain untuk dia. Tapi dia nak bentuk heart jugak. Nak letak kat beg sekolah dia.

Yati tak jual keychain ni. Tapi Yati nak bagi free. Kalau beli barang lebih RM30 kat kedai Yati, dapat satu. Assorted colors and shapes. Sementara stok masih ada. :)

15 comments:

  1. kreatif betul la yati ni...wat pepun mmg chantik n sweet...

    ReplyDelete
  2. kalau buat berbunga2 skit leh buat door gift kenduri kawin ni..creative betul..

    ReplyDelete
  3. PROMOSI MUSLIM TOUR
    "mari pakat gi jale"

    TIANJIN-BEIJING 6H5N
    HARGA DARI RM340

    ReplyDelete
  4. memang cute...kreatif betul..ada saja idea nak buat mende2 camni

    ReplyDelete
  5. Kak nza, tiba-tiba kembang lobang idung saya.

    Aida, timacih! :)

    Mama-Miya, bunga? Coming soon, hehhe...

    ReplyDelete
  6. Kak Su, hehhe... dah suka, tu yang dok buat tu. :)

    ReplyDelete
  7. Ainal, kemas ke?
    Ainal tak tengok kat belakang keychain tu, simpul punya la besor. Huhu...

    ReplyDelete
  8. Nice work Yati!! Try la wat purse coin lak.. mcm kat blog paper-and-string tu.. senang je wat dier.. all the best

    p/s - utk org KL takde ke? hehehehehee

    ReplyDelete
  9. ALynn, thank u.
    Hmmm... tengok la ALynn.
    Ek elle... dia tu lagi terer dari kita. Kalau buat sendiri pun beribu-ribu kali lagi lawa dari kita. Kita nak bagi pun segan. Hehhhe...

    ReplyDelete
  10. Best juga ye buat keychain macam ni... buat benda kecik-kecik ni, taklah cepat bosan. Nanti apa kata, Yati tepek lak gambar cross stitch kat tengah tu...

    ReplyDelete
  11. MamaFami, good idea, Yati pun dah lama ada plan nak gabung cross stitch dan felt. Nanti Yati try.

    Ros, timasih. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea