Friday, September 11, 2009

Untuk semua...


Hari ni 21 Ramadhan.
Radio dah pasang lagu raya..
Ramadhan dah nak habis, tahun depan tak tau jumpa lagi ke tak.
Baju raya Yati belum siap lagi. Tailor belum telefon. Next week nak pi tengok la.
Biskut dan kerepek raya dah sampai.
Minggu depan dah start cuti. Ma dah pesan suruh balik awal.
Kepada semua pembaca, keluarga, kawan-kawan, followers dan semua pelanggan Yati, Yati nak minta ampun dan maaf di atas semua salah silap Yati. Halalkan makan dan minum.
Selamat hari raya untuk semua...!

11 comments:

  1. cantik sungguh kad raya tu..dgn baju sedondong...mmg comel2 ank2 yati..oklh slmat hari raya gak utk yati...maaf jika ada trsalah kata.

    ReplyDelete
  2. yati,

    selamat hari raya dan maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut hari raya aidilfitri...maaf kalau ada salah silap,terkasar bahasa...
    kalau beraya ke sg siput jemput lah ke rumah ayu ye...0195718724

    ReplyDelete
  4. Kak nza, timasih. Gambar dalam kad di atas masa raya lepas. Selamat hari raya juga dari Yati.

    Kak Shima, sama-sama la kita kak.

    Ainiayu, selamat hari raya juga. Minta maaf ya, kalau terkasar bahasa. Insya-Allah kalau Yati ke Sungai Siput, Yati caling-calling ya. :)

    ReplyDelete
  5. Nurul, budak-budak ni ikut muka mak dia (hik hik perasan).

    ReplyDelete
  6. cantik lah kak raya...
    camner yati buat.. guna apa ya?
    camner nak potong foto tu yer...

    ReplyDelete
  7. tq yati....jgn lupa amiks kad raya dari kak su jugak

    ReplyDelete
  8. Kakyong, timasih. Guna Photoshop. Nak potong foto, guna eraser atau magic wand tool.

    Mamasyaza a.k.a Kak Su, insya-Allah, nanti Yati pi amik. :)

    ReplyDelete
  9. Aida, selamat hari raya juga dari Yati! :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea