Thursday, August 06, 2009

Mungkin

Stop amik tempahan

Alhamdulillah, ada gi tempahan nak siapkan.
Harap dapat siapkan sebelum raya.
Mungkin tak dapat nak update blog selalu, tapi akan jenguk juga.
Happy stitching and crafting everyone!

16 comments:

  1. lame tak singgah sini..
    awak tgk mik tempahan ape tu

    ReplyDelete
  2. Yan, thanks sebab singgah sini.
    Ada orang order convert foto ke cross stitch dan minta jahitkan sekali.

    ReplyDelete
  3. Thanks Aida. You make my day.

    ReplyDelete
  4. kesiannya..mesti byk dpt tempahan..slmt menyiapkn semua tuh...

    ReplyDelete
  5. Timasih kak nza. ^_^
    Ingat kan akak pergi mana, pergi seminar rupanya.

    ReplyDelete
  6. we like your work. congrats. we already following your blog. do you want to be our friends? we are brazilian.
    our adress is:
    http://santapatricia07.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. pati e lena, thank you very much.
    Will visit your site.

    ReplyDelete
  8. Wuih ... gigih menjahit tu. Mai ler buat duit raya sikit kat blog akak ... Jom!

    ReplyDelete
  9. Hehhe..adalah skit.
    Takpe kak, kena cari orang jugak tu.

    ReplyDelete
  10. jelesnya dyg dengan kak yati..
    dpt wat cross stitch..siap bleh amek order lg..
    dyg ni mag je byk..
    tp dah xde mase nak bercross stitch..
    erm..bile la keje kat ofis ni nak abes..
    huhu!!!

    ReplyDelete
  11. Dayang, apa la yang nak dijeleskan.
    Dayang tu, kak Yati tengok, order makin kencang. Hehhe....

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea