Monday, August 24, 2009

Kad & Tag

Kad dari Welly. Terima kasih, Welly.

Selain kad, nak jawap tag dari Yan.
Yati punya Multiply tu, adalah import blog sini. Jadi, entry semua sama. Cuma kat Multiply tu, kadang-kadang keluar new entry, kadang-kadang tak. Pelik jugak.

Tajuk Tag: List of 10 things that make Yati terribly happy

1) Dapat beli buku dan majalah craft dan stitching

2) tengok anak-anak besar depan mata

3) cycling.

4) buat cross stitch, walau pun tak banyak, mesti ada progress walau pun sikit. How I wish ada lebih 24 jam dalam sehari.

5) tengok anak-anak dan suami makan apa yang Yati masak

6) tengok martha steward dan oprah

7) nikmat yang Allah kurniakan. Syukur.

8) tengok bunga-bunga keluar dengan banyaknya.

9) Jalan-jalan tolak Sulaiman dalam stroller, around the neighbourhood.

10) bila customer suka terima barang

Tag 10 things ni, pada sape nak jawap, silakan ya.

Yati: Alhamdulillah, dah 2 hari posa.

2 comments:

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea