Saturday, August 15, 2009

Birthday

Dah lama betul Yati tak update blog.
Hari ni, kami balik rumah ma sekejap.
Sempat sambut birthday ma dan Sulaiman.
Birthday ma pada 17 haribulan Ogos, dan birthday Sulaiman pada 23 Ogos.
Kak dari KL pun balik hari ni.
Cuma kakak tengah yang tak dapat balik sebab ada exam.

Ni gambar birthday cake. Beli di Secret Recipe. Chocolate mud cake. Sungguh yummy, tak macam chocolate cake biasa. Tulis 'Happy Birthday Opah & Sulaiman'.
Ni ma lepas tiup lilin. Ma sambut birthday yang ke 64. Beberapa bulan lepas, dalam tahun ni, ma di diagnosed ada breast cancer. Tolong doakan ma Yati supaya cepat sembuh ya.

Gambar ma, papa, Hafizan, Sulaiman dan Amirul. Kak Yati rajin melayan budak-budak ni, pergi beli cake dan party pack. Thank you, sis.

Sulaiman will turn 1 on this coming 23rd August. Next week kena la jumpa doktor, cucuk.

Yati nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan pada semua yang tengah baca blog Yati ni. Terima kasih pada semua yang follow blog Yati. Semoga puasa dan amal kita pada tahun ni lebih baik lagi dari tahun lepas. Selamat berpuasa pada semua...!

2 comments:

  1. sedapnya mud cake tu!!!!ni yg rasa nak gi SR..

    ReplyDelete
  2. Lieyn, memang sedap! Tak macam chocolate cake butter langsung. Pure chocolate. Sehingga menjilat jari. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea