Friday, July 31, 2009

Tag: Kreativ Blogger

Terima tag dari pn-iena. Tq ye.

Rules:
You must thank the person who gives you the award. Copy the logo and place it in your blog. Link to the person who has nominated you for the award.

Name 7 things about yourself that people might find it interesting.
Ha? That's tough. Alamak... apa nak tulis ni...

1) Cross stitch adalah satu terapi yang bagus untuk Yati bila stress.
2) Rasa macam nak pergi MPH beli buku tapi tak boleh la. :(
3) Sakit tangan dan lenguh kaki, kayuh basikal 5 round keliling padang kat rumah.
4) Lebih kurang 5 tahun tak pergi tengok wayang. Rindunya.
5) Plan nak bake cookies esok, saje for tea.
6) Tahun 2009 ni, yati dan suami akan sambut ulang tahun perkahwinan ke-8.
7) Fail dalam buat kek, buat biskut ok plak.

Nominate 7 other Kreativ Bloggers. Post links to the 7 bloggers you nominate. Leave comments on each of the blogs to let them know they have been nominated.

1) Shima
2) Nur Azimah
3) Kak Annie
4) Ahliahnizam
5) Idah
6) Mamasyaza
7) Kak Atie

Sila amik dan tepek ye kawan-kawan. Thanks.

2 comments:

  1. Yati
    kakyong pun fail bab buat kek.. tp biskut okay jer..

    ReplyDelete
  2. kakyong, sama la kita yek! :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea