Tuesday, July 14, 2009

Garage Sale

Yati baru masukkan barang-barang second-hand kat kedai Yati.
Semua in good condition.
Harga semua tidak lebih RM5.

Jemput la tengok-tengok, Yati mungkin tak perlu barang ni semua buat masa ni, tapi mungkin amat berguna untuk anda semua.

Ni semua kesinambungan dari kerja-kerja we-want-to-get-rid-of-all-clutters-in-the-house. Boleh dikatakan sudah siap, walau pun tak berapa mencapai tahap yang Yati nak. Cepat siap sebab Encik Abe cuti 2 hari, tapi tak semudah yang kita orang sangka. Ye la, bila kami berkemas, anak-anak pun sibuk berkemas. Takde la sesempurna macam dalam Oprah tu, sebab dia orang ada tenaga professional yang tolong kat rumah. Tapi Yati puas hati.

Banyak barang telah dibuang, untuk disimpan, untuk diderma, juga untuk dijual (sebab tak sesuai untuk diderma).
Jemput semua kawan-kawan singgah ye. Ada banyak gi, tapi ni la Yati sempat upload buat masa ni. Sila-sila ke kedai Yati.

2 comments:

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea