Wednesday, June 03, 2009

New look

Camana rupa baru blog Yati ni? Ok tak?
Dulu lebar, sekarang kurus, rasa pelik la pulak.
Sebenornya ni first time Yati cuba upload template baru. Patut la dia suruh backup dulu ye, sebab semua benda hilang. Nasib baik dah save semua.
Itu pun navbar Yati hilang.
Tulisan dalam post lama masih warna lama (biru), jadi tak nampak nak baca.
Yati still godek-godek lagi.
Rasa color template ni macam dull la pulak.
Hmmm, sambung kemudian.
Take care and have a nice day everyone! :)

6 comments:

  1. salam yati..wah..dh tukar baju ye....lawa gak..simple & sweet je..pasal navbar yg ilang tu blh dpt blk..saya penah kena..klu nk tahu cara nya yati blh ym saya.nnt saya bgthu step by step

    ReplyDelete
  2. cantik gak...tapi gelap skit lar..

    ReplyDelete
  3. thanks ainiayu, nanti Yati cuba dulu. Kalau tak berjaya, Yati YM ye.

    ReplyDelete
  4. Gelap ye Yatie. Yati pun rasa camtu. Nanti kalau jumpa template elok, rasanya nak tukar. Yati rasa, lebih suka yang stretch macam background Yati sebelum ni. Thanks for your comment yek.

    ReplyDelete
  5. as per my comment earlier.. nampak gelap.. heheh... godek yati jgn tak godek...

    ReplyDelete
  6. Hehhe... nantikan wajah baru rumah Yati ni, tunggu...

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea