Sunday, May 31, 2009

Scrapbooks...

Yati tak de la pandai berscrapbook ni. Yang simple tu boleh la buat. Yang guna banyak embelishment ngan layer tu, belum sampai lagi. Tapi ada sorang kawan Yati pandai berscrapping ni, dan ada yang dah print dan letak dalam frame, atau pun buat sebagai photo album. Baru-baru ni, dia ada buat gambar anak-anak Yati. Cuba tengok ni...


Cantik kan? Kalau Yati buat sendiri, takde la jadi camni, sebab kena kreatif jugak kan, nak letak dari sebesor sampai sekeciknya embelishment macam paper clip ke, button ke. Ada jugak yang buat betul punya, bukan digital, jadi family album jadi tebal dan seronok je tengok.
Kawan Yati ada amik order untuk digital scrapbook. Kalau interested, boleh la email Kak Atie atau pun page Facebook dia ni.
Have a happy Sunday everyone!

5 comments:

  1. brp la harga dia charge utk digital scrapbook tu ek?

    ReplyDelete
  2. Aku tak pasti la, Arip. Yang dia buat untuk anak-anak aku tu, free gift dari dia.
    Kak Atie ni, senior kita masa kat Jengka.
    Email la Kak Atie, email add dia ada dalam entry kat atas, tanya quotation untuk berapa keping gambar, themes apa ko nak, etc. untuk scrapbook tu. Cakap aku yang rekomen, nanti kot dia kasi diskaun. :)

    ReplyDelete
  3. cute2 semua putera2 yati.. ;)

    ReplyDelete
  4. Timasih. Dia orang semua ikut muka bapaknya. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea