Sunday, May 10, 2009

Happy Mother's Day!

Selamat Hari Ibu pada semua ibu-ibu kat luar sana. Semoga hari ni adalah hari yang ceria bagi semua ibu-ibu. :)

Hmmm, mak Yati ada tengok gambar-gambar dalam kamera hari tu. Habis la dia sound sebab bawak anak pi tengok benda pelik-pelik. Refer entry Yati yang lepas, tajuk Langit Biru.

Apa yang peliknya? Rupanya, awan tu ada muka macam orang!
Ha? Ya Allah, I never noticed, kalau ma tak cakap, Yati pun tak perasan.

Cuba tengok ni...

Habis ma sound, ha, ni bawak budak kuor waktu maghrib, etc, nanti anak demam, tengok benda pelik, baby patut dok rumah je, bla... bla... Sebenarnya kami tengok awan tu early morning, bukan petang atau maghrib. Apa pun, cakap ma memang betul. Yang pasti, Yati dah takut nak amik gambar awan.

Dengar cakap dan sayangi mak kita, Happy Mother's Day!

2 comments:

  1. salam yati...bukan sengajakan...nak ambil gambar tu....kebetulan aje terambil gambar muka tu..nak buat cam mana. apapun happy mothers day

    ReplyDelete
  2. Happy Mother's Day, Mamasyaza! :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea