Tuesday, May 12, 2009

Gifts on Mother's Day

Makcik bz, makcik bz... Bz siapkan cross stitch untuk customer (Fid dari sabah, Thanks!) - dah siap dah pun projeknya, bz jaga budak-budak ni, si kecik Sulaiman pun dah join sekaki ngan abang-abang dia. Nak pi toilet pun susah. Bila Yati hilang je, dia melalak. Waiya.... pengsan aku! Hehhe.... tapi dia orang ni, buat projek diam-diam je ngan bapaknya last Sunday. Ingat ke dia orang nak kuor pi mana, tengok-tengok dia orang bawak balik cake sempena Mother's Day.

A cake and bunga carnation. Tengok la tu, eja Mother pun tak betul. Tak kisah la tu. Rasa terharu ada, sedih ada, hatiku berbunga-bunga, rasa Yati dah pilih jalan yang paling betul sejak 7 tahun lepas. Amirul, Hafizan, Sulaiman dan suamiku tercinta, Wan Azlan Wan Daud, I love u guys very much!

4 comments:

  1. fuhhhh bestnyerrr dpt hadiah kek n bunga....pink lagi you.......

    ReplyDelete
  2. Hehhe... suka. :) Hai Mamasyaza, thanks sebab sudi baca blog Yati.

    ReplyDelete
  3. Hepi Morther day jgk.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Hehhe... takpe la salah eja pun, yang penting ingatan tu.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea