Tuesday, May 12, 2009

Gifts on Mother's Day

Makcik bz, makcik bz... Bz siapkan cross stitch untuk customer (Fid dari sabah, Thanks!) - dah siap dah pun projeknya, bz jaga budak-budak ni, si kecik Sulaiman pun dah join sekaki ngan abang-abang dia. Nak pi toilet pun susah. Bila Yati hilang je, dia melalak. Waiya.... pengsan aku! Hehhe.... tapi dia orang ni, buat projek diam-diam je ngan bapaknya last Sunday. Ingat ke dia orang nak kuor pi mana, tengok-tengok dia orang bawak balik cake sempena Mother's Day.

A cake and bunga carnation. Tengok la tu, eja Mother pun tak betul. Tak kisah la tu. Rasa terharu ada, sedih ada, hatiku berbunga-bunga, rasa Yati dah pilih jalan yang paling betul sejak 7 tahun lepas. Amirul, Hafizan, Sulaiman dan suamiku tercinta, Wan Azlan Wan Daud, I love u guys very much!

4 comments:

  1. fuhhhh bestnyerrr dpt hadiah kek n bunga....pink lagi you.......

    ReplyDelete
  2. Hehhe... suka. :) Hai Mamasyaza, thanks sebab sudi baca blog Yati.

    ReplyDelete
  3. Hepi Morther day jgk.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Hehhe... takpe la salah eja pun, yang penting ingatan tu.

    ReplyDelete