Thursday, April 30, 2009

Dia naik lagi

Last week masa Yati ada pergi satu kedai jual alat-alat jahitan kat Sitiawan, tuan kedai tu cakap, harga benang DMC naik lagi ke RM1.50. Dia tunjuk sekali surat dari Haby & Wools. Hmmm... kena la pandai cari kedai sekarang. Kita beli sekali bukannya sikit. Tapi ada kedai yang benang dia stok lama, dia still jual dengan harga RM1.20.

Ni projek in progress. Dalam 60% dah siap. Tak leh tunjuk gambar full. :)Happy birthday to my sis, Kok!

Selamat Hari Pekerja dan selamat bercuti pada semua orang. Weekend yang panjang. Tak balik kampung ke? Have a great time everyone!

5 comments:

  1. memang selalu naik. tak naik tak best

    ReplyDelete
  2. salam ziarah, salam kenal,

    kakyong dah lama tak beli benang xstitch.. last beli masih RM1.00 satu... mak aiii, tu kat sitiawan, kat IPoh brp ler regenyer..

    ReplyDelete
  3. Hi Kak Yong! Salam kenal! Sama je harganye rasanye. :)

    ReplyDelete
  4. salam yati...baru ja layari blog yati..saya dulu pun suka gak xstitch ni..tp bila ada anak kecik..susah dah nak buat. tak de masa. benang bersusun aje kat umah...teruskan minat anda tu

    ReplyDelete
  5. Hai Mamasyaza! Yati pun ada anak kecik juga, sebab minat, cari masa jugak. :) Thanks!

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea